A mindennapokban olyan nehéz az élet, olyan sok a szenvedés, a bánat, a keserűség. Miért van ez? Miért nem élhetünk boldogan, sikerben, harmóniában? Pedig a Teremtő olyan világot hozott létre számunkra, amelyben mindenki szabadon, szeretetben, boldogságban, gazdagságban élhet. Miért sújtja mégis a világot háború, járvány, éhínség, szegénység, nyomor, kétségbeesettség? Sokan azt gondolják, hogy ezek a Teremtő, az Isten büntetései. Pedig ez nem így van.

Önátkok és pokolbeli szerződések

Voltak már itt a Földön olyan civilizációk, amelyek harmóniában élhettek önmagukkal és az egész világgal. Ilyen civilizáció volt Atlantiszon, Lemúrián sok ezer évvel ezelőtt. Ha nem az Isten büntet minket a nehézségekkel, akkor ki? Igazából, mi büntetjük saját magunkat! Minden ember a gondolataival, az érzéseivel teremti meg a saját világát, és egyben a jövőjét is. Az egyéni gondolatok összeadódnak, összekapcsolódnak a kollektív tudattalanban, így hozva létre a világunkat. Minél több negatív érzésünk, gondolatunk van, annál jobban elszennyeződik ez a közös tudatmező is. A kollektív tudattalanba betöltött információk, energiák pedig visszahatnak az egyénekre, mert információkat hívunk le ebből a mezőből.

Az egyéni és kollektív szinten megjelenő nehézségeket tehát mi magunk hozzuk létre saját magunk számára. Aki képes arra, hogy pozitívan gondolkodjon, pozitívan lássa a világot, az ennek megfelelő energiákat és információkat fog lehozni ebből a közös tudatmezőből. Ezek az energiák nem csak az egyes emberekre hatnak, hanem vannak népcsoportokra vonatkozó és ható gondolatok is a kollektív tudattalanban. Ilyen pl. az, hogy mi magyarok bűnösök vagyunk, bűntetést érdemlünk. Ez az információ kb. 150-200 éve van betöltve az egyéni és kollektív tudatba, és rendkívül meghatározóvá vált. Pedig mi a MAG népe vagyunk, hatalmas tudással és energiákkal rendelkezünk. Ha a magyarság felemelkedését akarjuk elősegíteni, akkor inkább ezeket a gondolatokat és érzéseket kellene éreznünk, és betöltenünk a kollektív tudattalanba, hogy fordítani tudjunk a jelen helyzeten.

Érdemes tehát a mindennapokban az örömre, a boldogságra koncentrálni, meglátni a jót, a szépet az életünkben. Ez úgy lehetséges, hogy háttérbe szorítjuk az egó követeléseit, sirámait, sértettségét, és a jelenben élünk. Amikor a jelenben vagyunk, akkor észre tudjuk venni a virág szépségét, a levegő illatát, melegségét, a madárdalt, vagy éppen a csendet. Odafigyelhetünk az étel ízére, a vízre, amely csillapítja a szomjúságunkat, a madarak dalára, a másik ember mosolyára, érintésére. Ilyenkor tudjuk a másik embert egy mosollyal, egy kedves szóval megvígasztalni, támaszt nyújtani neki. A jelenben élés kis dolgokban jelenik meg, de annál nagyobb pozitív hatása van.

Amikor a múlton kesergünk, panaszkodunk, mérgelődünk, vagy a jövőn aggódunk, akkor egyáltalán nem vagyunk a jelenben. Ilyenkor az egó ellenünk fordul, erőssé válik, és beindítja a már jól begyakorolt félelem programokat, vagy éppen a fölényességet, a mások és a világ kritizálását. Tudom, hogy nem könnyű a gondolatainkat és az érzéseinket kordában tartani. Mégis nagyon fontos lenne, hogy a negatív gondolatokat, érzéseket fülön csípjük, és megálljt parancsoljunk nekik. Természetes, hogy mindenkinek az életében van nehézség, és kell is ezekkel foglalkozni. A pozitív gondolkodás a megoldási lehetőségekről szólnak. Ha pozitívan akarunk gondolkodni egy nehéz helyzetben, akkor a siránkozás és a kétségbe esés helyett inkább keressük a megoldásokat.

A kollektív tudattalanban számos pozitív gondolat és megoldás is szerepel szerencsére. Ha elcsendesülünk, akkor képesek lehetünk ilyen jellegű információkat is lehívni ebből a tudatmezőből. Ha te pozitívan gondolkodsz, akkor azzal másoknak is sokat segítesz, mert ez által a jó és rossz gondolatok aránya idővel az egész világra nézve megváltozhat. A félelmeket kezelni kell, ezen tud segíteni energetikai tisztítás. Az energetikailag megváltozott állapotot neked kell fenntartanod a gondolkodásoddal, az érzéseiddel. A megoldási lehetőségek megtalálásában is tud segíteni a jóslás, a tanácsadás, érdemes is a nehéz helyzetben segítséget kérni. Azonban nem elég meghallgatni a tanácsot, hanem cselekedni is kell. Arról, hogy mi számodra a lehető legjobb megoldás, neked kell döntést hoznod.

Tudom, hogy mindehhez, amit itt leírtam, egy nagyon komoly szemléletváltást kell végrehajtania annak, aki még nem így éli az életét. Bárki dönthet úgy, hogy inkább megmarad ebben a szenvedést hozó gondolkodásban, de akkor ne másokat hibáztasson a nehézségeiért. A világ, a Föld energetikai rendszere olyan irányba változik, hogy mindenkinek a pozitív gondolkodásra, az öröm megélésére kell koncentrálnia, és a jelenben kell élnie az életét. A jelen helyzet nehézségei pontosan erre akarnak minket rákényszeríteni. Az ellenállás sokáig fenntartható, de nem biztos, hogy érdemes a régi szemlélethez ragaszkodni. A gondolkodás megváltoztatása nem biztos, hogy azonnali változást fog előidézni az életünkben, de hosszú távon biztosan az öröm felé fog vinni. Aki ezt az utat választja, legyen türelmes és kitartó, és örüljön minden pici dolognak, ami boldogsággal tölti meg a szívét!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!