Az emberi kapcsolatok nagyon bonyolult rendszert alkotnak, ezért nem könnyű őket jól kezelni. Embertársainkkal megélt élményeink, interakcióink, kommunikációnk, együttléteink kölcsönösen hatnak minden érintett félre, vagy akár még arra is, akiről csak beszélnek, de ő maga nincs jelen. Ezért nagyon fontos, hogy felismerjük az egyes emberek között lezajló érzelmi viszonyulásokat, játszmákat, meccseket, amelyekben az egónak fontos szerepe van.

Az emberi kapcsolatok – az egó szerepe

Természetesen minden embernek van egója, és ez így rendben is van. Az egó lehet a barátunk, az én-határainkat meghúzó segítőtársunk. A legtöbb esetben azonban az egó életben akar maradni, és ezért mindent megtesz. Tehát nem ismeri el, ha tévedett, ha rosszul ítélt meg egy helyzetet. Ez leginkább azért okoz gondot, mert belátás hiányában nem is tud az illető változtatni az adott helyzeten, a saját egója csapdájába esik.

Az egó szintje normál tudati állapotban 70-100% között mozog, ami rendkívül magas. A spiritualitással, ezotériával komolyabban foglalkozóknak mondhatni kötelező olyan módosult tudatállapotba kerülni, amiben az egóját nagyon alacsony, 1-4% közé tudja vinni, és azt meg is tartani ezen a szinten. Ellenkező esetben a tanácsadó a saját egója, korábbi érzelmi sérülései által vezérelt, és nem az égi csatornák szavát tolmácsolja.

Mivel átlagos szinten az egó próbálja a saját véleményét, pozícióját megtartani, ezért rengeteg harag, feszültség gerjesztőjévé válik. Az egó hatására azt hisszük, csak nekünk lehet igazunk, a másik az adott témához nem ért, nincs igaza. Az is előfordul, hogy a másik ember által teljesen semleges véleményt is támadásnak, sértésnek éli meg, amelyre támadással reagál. Hosszú távon a kapcsolatok lassan elmérgesednek, konfliktusokkal, sérelmekkel terheltté válnak, és már igazán senki sem tudja, hogy hol is romlott el az egész, és szinte lehetetlen helyre hozni.

Ezt még tetézik a folyamatosan a fizikai testünket, lelkünket, szellemünket érő energetikai támadások, átkok, rontások és mágiák. Az energetikai támadások kapcsán az aura rétegeiben és a idővel a fizikai testben is egyre több megszálló és démon jelenik meg, amelyek fokozatosan átveszik az irányítást a gondolkodásunk, a tudatunk felett, és félelmeket generálnak. Elindul egy ördögi kör, amiből csak spirituális szakember által végzett energetikai tisztítás útján lehet kilépni. A tisztítás során az illető fizikai teste, lelke, szelleme és gondolkodása is megtisztul ezektől az ártó energiáktól.

Nem csoda, hogy tisztítás után sokkal könnyebb az emberi kapcsolatokat is rendbe tenni, hiszen tisztábban is látjuk azokat. Ezt követően fel tudjuk ismerni, hogy mi mit hibáztunk, hiszen egy emberi kapcsolatban sosincs egy hibás, minden fél hibázik, csak az egó magas szintje nem engedi beismertetni a saját hibáinkat. Érdemes tehát a felismerést követően cselekedni is, rendezni, amit lehet, átértékelni, bocsánatot kérni, megbocsájtani és szeretetet adni. Olyan emberekkel is megtehető ez lélek szinten, akik már meghaltak, mert az őszinte szándék elér más dimenziókat is.

Tehát rendkívül fontos lenne, hogy az egónkat tudatosan a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk, hogy módunkban álljon másként is látni a helyzeteket, átértékelni azokat. Emellett szintén fontos lenne, hogy energetikailag rendszeresen tisztíttassuk magunkat (1-3 havonta), otthonunkat (6-12 havonta) hogy jobb állapotba kerüljünk, és reálisabban lássuk az életünket. Aki nem hajlandó az egóját lejjebb adni, felismerni a tévedéseit, sajnos azokat az embereket az élet, a sors keményen megleckézteti és az egója megtörésére kényszeríti. Ezek meglehetősen fájdalmas megéléseket és felismeréseket hoznak az illető számára.

Hogy ne élj meg ilyen nehéz megéléseket, segítek neked a tévesen ítélt helyzeteket felismerni Tarot vagy pszichológiai OH kártyával, és az általam végzett energetikai tisztítás során leszedem az energetikai támadások hatásait, átkokat, rontásokat, mágiákat, megszállókat, démonokat. Ez sokat segíthet neked a helyzetek jobb megítélésében, hogy ne egy merev egó irányítsa az életedet, hanem szeretet-teljesebben tudj élni. Várlak egyéni esetkezeléseimre személyesen vagy távkapcsolatban is!

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!