Az első részben már említettem, hogy az előző életeinkből csak az érzelmeinket hozzuk át. Ez igen fontos, hiszen így a karma, az ok-okozat törvénye nem más, mint a lezáratlan érzelmek újbóli felszínre törése a jelen életben. Ennél fogva rendkívül fontos az életünk során letenni a nagy szenvedélyeket, szerelmeket, a ragaszkodást, a haragot, a dühöt, az ellenségeskedést. Ha ez sikerül, akkor jó az esélyünk a megvilágosodásra, és arra, hogy ne kelljen újra leszületnünk a Földre, kiléphetünk a karmikus körförgásból.

Az előző életek hatása a jelen életedre – 2. rész

Na, de akinek nincsenek ilyen magasba törő céljai, annak is érdemes az elő életekből hozott érzelmekkel foglalkoznia. Ugyanis az előző életi érzelmek rendkívüli és „alattomos” módon bezavarhatnak az életünkbe, az emberi kapcsolatainkba. Mivel nagyon sok jelen életi helyzetet, emberi kapcsolatot élünk meg, fel sem tűnik, hogy az adott érzelem nem a jelen élethez kötődik. Azt hisszük, azért vagyunk feszültek, vagy azért vonzó vagy nem szimpatikus valaki, mert a jelenben valami interakció történt. De mi van akkor, amikor nem történt még ilyen esemény? Egy személyes példán bemutatom ezt.

Példa: 2018-ban már vállalkozóként dolgoztam, kevés konfliktus ért. Egyedül éltem kissé remeteként, de vágytam már a párkapcsolatra. Nyáron egy férfi megkeresett az interneten keresztül, hogy tetszem neki, szeretne velem megismerkedni. Nem zárkóztam el a dologtól, mert amit akkor lehetett róla tudni, az számomra elfogadható volt. Pár nap alatt azonban a telefonhívásaival és üzeneteivel sikerült felbosszantania. Úgy éreztem, hogy nagyon erőszakos és negatív gondolkodású. Ő mindenképp akart velem találkozni, én pedig egyre inkább azt éreztem, hogy egy találkozás még belefér, de több nem. Aztán még pár nap eltelt, és elkezdtem félni attól, hogy nem fogja jól viselni, ha a találkozáskor elutasítom. Én nem vagyok félős, de egész konkrétan arra gondoltam, hogy hazáig követ, bánt, elrabol. Nekem soha sem jut eszembe ilyen. A végén annyira feldühített, hogy lemondtam a találkozót. Ekkor azonban annyira kiborított, hogy ezt magam sem értettem. Korábban már megnéztem Tarot kártyával, hogy volt előző életi kapcsolatunk, és tudtam, most eljött az ideje a karma oldásnak. Az oldás során 6 közös életembe láttam bele. Mindegyikben visszaélt a fizikai fölényével: elrabolt, bántott, megvert, megkínzott, megerőszakolt, és végül valamilyen módon meghaltam. Ez azért érdekes, mert érzés szintjén pontosan ezek az események, ill. ezek energetikája, érzelmi töltete sejlett fel előttem, mint lehetséges kimenetele a jelen életi találkozásnak.

Remélem, látod már, milyen módon válnak valóssá az előző életben megélt események és érzelmek a jelen életben. Nyilván nekem nagyobb az érzékenységem a nem kézzel fogható dolgok iránt, így elég volt néhány telefonbeszélgetés és üzenetváltás ahhoz, hogy ezek az előző életi érzelmek betöltődjenek az agyamba, aktiválódjanak. Hidd el, ezek a dolgok a te életedben is pont így működnek. Természetesen személyes találkozáskor ezek az előző életi érzelmek, információk sokkal erősebben aktivizálódnak. Én azt tapasztalom, hogy ha valakivel kapcsolatban erős érzelmek jelennek meg, akár pozitív, akár negatív irányba valakivel kapcsolatban, akkor aktív valamelyik közös előző életük. A pozitív érzelmek szinte szárnyakat adnak, a negatívak azonban rendkívül fájdalmasak, nyomasztóak, érthetetlenek. Előfordulhat olyan is, hogy valaki úgy sír, hogy nem is tudja, mi idézte elő ezt.

Több ehhez hasonló történetet elmesélhetnék, amelyeket a saját magam vagy más előző életeiből láttam. Az előző életeket leggyakrabban előző életi mágiák kapcsán, karma oldás közben néztem meg. Ilyenkor több életbe is bele lehet nézni, de csak azokba, amelyek éppen aktivált állapotban vannak. Ilyenkor én nézem az életed egyes eseményeit, amelyek a legfontosabbak számodra, és elmesélem amit látok és érzek. Előző élet utaztatáskor csak egy életet nézünk meg, de azt részletesen. Az utaztatáskor te meséled a történetedet, én pedig elindítom és segítem a folyamatot.  A különlegessége mind a két módszernek, hogy nem csak látom vagy láttatom az előző életeket, hanem a végén az érzelmi elakadásokat fel is oldom.

Az oldást követően az érzelmek megnyugszanak, a feszültség, lelki fájdalom csökken. Érdemes szakemberhez fordulni, ha ilyen irreális és erős érzelmek jelennek meg a lelki világodban. Ezek az érzelmek önmaguktól ritkán csillapodnak, rombolják az emberi kapcsolatainkat, és a hosszan tartó szenvedés senkinek sem jó. Ha nehézségeid vannak az életedben, fordulj hozzám bizalommal! Várlak szeretettel!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!