A Föld egy élő bolygó. Nemcsak a rajta lévő élőlények, növények, állatok, emberek és mindenféle földön kívüli fajok élők itt, hanem maga a bolygó is. Gaia, a Földanya egy önálló energiával rendelkező élő entitás, amely életben tartja, megújítja, gyógyítja a rábízott bolygót. A különböző növényi, állat és emberi fajok jönnek-mennek a bolygón, mert pár ezer év után egy kataklizma, pusztítás minden élőt kiirt a bolygóról, ami aztán újra éled, benépesedik. A Föld mágneses magja miatt azonban minden előző információt és energiát a föld különböző rétegeiben eltárol. A kataklizma törli az adott civilizáció teljes információ anyagát, letisztítva a bolygót, és így adva teret egy újabb civilizáció számára. A legutolsó kataklizmaóta felhalmozott energiák kisugároznak a most itt élőkre, és visszafejthetőek a bennük rejlő információk.

Az életterünk megtisztítása

Sajnos nem bánunk kellő alázattal és tisztelettel Gaiaval és a Föld bolygóval sem! Rengeteg fel nem bomló, természetellenes anyagot használunk, amellyel elszennyezzük a földfelszint és a mélyebb rétegeket, sőt a felszabaduló gázokkal a levegőt is. Emellett hatalmas mértékű energetikai szennyezés is történik, hiszen minden energia és információ. A gondolataink, érzéseink, szavaink, cselekedeteink minden apró rezdülése rögzítésre kerül a kollektív tudattalanba. Észre sem vesszük, amikor ebből a hatalmas információs tárból lehívunk adatokat. Ezeket az információ fel és letöltéseket mindenki folyamatosan végzi, és nem is érzékeli, nincs ennek tudatában. Bizonyos feltöltések egy adott helyhez köthetőek, mások nem. Ezen a kollektív tudattalanon keresztül lépnek működésbe a megérzések, a lelki kapcsolatok, az átkok, rontások és mágiák, a másokhoz kötődő jó és rossz érzések is.

A gyakorlatban ez úgy működik, hogy a saját magadról, vagy egy másik személyről, egy helyzetről alkotott gondolataid, érzéseid, szavaid azonnal feltöltődnek a kollektív tudattalanba. Akire ez az információ vonatkozik, az tudattalanul letölti ezeket, és hatással van rá. Ha szeretettel gondolsz valakire, akkor ő ezt megérzi, és jó kedve lesz, és ez javítja a viszonyotokat, de ha haraggal, akkor ellenséges lesz veled szemben. Ha azt gondolod, hogy téged senki nem szeret, mindenki ellenséges veled szemben, akkor lesznek, akik ezt az információt lehívva valóban utálni fognak és ellenségesek lesznek veled. Tehát nagyon nem mindegy, hogy miként gondolkodsz, érzel, beszélsz és cselekszel! Aki folyton panaszkodik, rossznak mondja az életét, az valóban nehéz és rossz dolgokat fog megtapasztalni. Igaz, az ilyen embernek a „szűrői” is a rosszra vannak beállítva, és mindig csak a szörnyű hírekre fog odafigyelni, és nem látja a világ szépségét. Érdemes a szépre, a jóra fókuszálni, a pozitív múltbéli, jelenbeli eseményeket felidézni, ezekről beszélni, és örömteli jövőt festeni saját magunk és mások számára!

Egy másik aspektusa is van annak, hogy a Föld bolygó információt tárol és közvetít. A különböző korokban megélt események energetikáját a föld rétegei tárolják. Ha egy helyen véres csaták játszódtak le, embereket kínoztak vagy öltek meg, akkor ez a fájdalom energia az épületekben és a földben is tárolásra kerül. Ha az épület elenyészik, lebontják, ez nem fogja orvosolni azt, hogy a területen mindenki rosszul érzi majd magát. A föld rétegéből, amely ezt az információt tárolja, folyamatosan fel fog szivárogni, és hatással lesz az ott élők gondolataira, érzéseire. Van persze olyan ember, aki az ilyen helyen is jól érzi magát, mert a lelke, az érzelmei hasonló rezgéssel bírnak, kompatibilisek a hellyel. Az is igaz, hogy ezeket a finom, apró rezgéseket nagyon kevesen tudják tudatosítani, annak ellenére, hogy mindenki érzi és hatással van rá.

Sajnos a Föld bolygón rengeteg ilyen negatív esemény történt már, szinte mindenütt lehet kisebb-nagyobb fájdalmas érzésbe, emlékbe belebotlani. Vannak azért olyan helyek is, amelyek pozitív energiával bírnak. Ezek többnyire szent helyek is, ahol csodás események történtek, szentek, megvilágosodott mesterek jártak ezeken a területeken, akár testben, akár szellem-lélek alakban. Az ő energiájuk lenyomatai akár évezredekre is bevésődtek a föld régegébe, és gyógyulást hoznak az emberek számára. Érdemes az ilyen helyeket felkeresni, és tudatosan gyógyulni, megbékélni, elengedni, megnyugodni.

Energetikai tisztításkor, háztisztításkor, amikor előző életi mágiát oldok a házról, akkor tulajdonképpen a föld rétegeiben rekedt negatív energiákat oldom fel. Az a tapasztalatom, hogy nem lehet teljes mértékben az összes korábbi fájdalmas energiát feloldani, mert nem mindegyik látható és oldható bármikor. Emellett, mint minden energetikai tisztításkor, a ház tisztításakor is csak rétegenként lehet haladni. Ameddig engedik, le szoktam „ásni”, de néha még ez is kevés. Időről-időre vissza kell térni egy adott terület megtisztításához. A jelen életi átkok, rontások, mágiák, energetikai támadások úgyis kb. fél év alatt újra elszennyezik a házat, amit újból le kell szedni. Szoktunk temetőket, csatamezőket is megtisztítani az itt maradt holt lelkektől, ilyen esetben mindenkit a számára legjobb helyre küldünk át.

Akár ember, ház, állat, tárgy, vállalkozás megtisztításáról van szó, ez nem kis munka. Senki ne gondolja, hogy ezeket egyszerű eszközökkel, hozzáértés, szaktudás nélkül meg tudja csinálni. Ne akarjon senki sem önjelölt mágus lenni! Ez egy igen veszélyes munka, amivel többet árthathatsz saját magadnak és másoknak is, ha hozzáértés nélkül csinálod, mintha semmit sem tettél volna. Olyan erők, energiák szabadulhatnak el, amelyeket nem tudsz kezelni, mert nincs a könyvekbe leírva, nem tudod az ellenszerüket, nem vagy képes irányítani. Egy komoly tisztítás után a ház energetikája teljesen megváltozik, az ott lakók megnyugszanak, biztonságban érzik magukat. Érdemes tehát kb. fél évente ház tisztítást kérni, hogy az otthonod békés, megnyugtató, pihentető legyen számodra.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!