Az elmúlt időszakban sok olyan ember vált meg a földi testétől, aki viszonylag fiatal volt, és nem készült senki a halálára. A szeretteink elvesztése mindig nagy fájdalommal jár, és a gyász hosszú folyamat. Támogató lehet, ha ilyenkor pszichológus segítségét kérik. Egyre többen keresnek meg azzal, hogy szeretnének kommunikálni elhalálozott szeretteikkel. Érhető, hogy sok minden lerendezetlenül maradt bennük, de nem biztos, hogy ez a legfontosabb.

Az élet megy tovább

A születés ellentéte a halál. Az életnek azonban nincs ellentéte, mert a földi élet végén csak a testi dolgok végére kerül pont. Az élet, a lélek és a szellem halhatatlansága miatt nem ér véget a halállal. Egy másik világban, egy másik dimenzióban folyik tovább más feltételekkel. Nyilván a földi emberekkel való testi kapcsolat ilyenkor megszűnik, de a lelki kapcsolat továbbra is fennáll.

Munkám során többen kérnek tőlem médiumi közvetítést, hogy valamilyen üzenethez jussanak. Én úgy gondolom, hogy nem ez a legfontosabb dolog. Értem azt, hogy miért fontos ez számukra, de szerintem a meghalt lelkeknek nem ez a leglényegesebb. Ők kevésbé közlékenyek, inkább a lelki kötelék időleges fenntartása, majd feloldása fontos számukra. Nem szeretnének többszöri médiumi behívást, kérdésekre válaszolni. Egy darabig az élő szeretteik mellett maradnak, de tudják, tovább kell menniük.

A halált követő 7 hétig, 49 napig a köztes térben vannak, ahol magasabb szintű entitások segítik őt. Mindenki végignézi a saját életfilmjét, és a gondolatait, az érzéseit és a cselekedeteit magasabb tudatossággal átértékeli. Ezt követően a lélek megítéli saját magának, hogy feljebb, magasabb dimenziókba vagy lejjebb, a pokolba kerüljön-e. Van, aki valamilyen rendezetlenség miatt itt marad az emberek világában, vagy a köztes térben. Ez nem jó az embereknek sem, és az itt maradt lelkeknek sem. Az itt rekedt lelkek kénytelenek energiát elszívni a szeretteiktől, vagy más idegen emberektől. Ha 49 nap után itt maradnak, már csak külső, spirituális képességekkel rendelkező emberek tudnak számukra kaput nyitni, és átjuttatni őket abba a dimenzióba, ahová valók. Így akár több száz évre is itt ragadhatnak.

Azoknak a lelkeknek a számára, akik nem rekednek itt, hanem magasabb dimenzióba jutnak, az élet nem ér véget, hanem folyik tovább. Én úgy látom, hogy nagyon szép helyre kerülnek, közösségeket alkotnak, visszatérhetnek eredeti lélekcsaládjuk tagjaihoz és a Forráshoz, a Teremtőhöz. Ez egy olyan hazatalálás, amit földi ésszel és szívvel szinte fel sem foghatunk. Amikor valaki leszületik a Földre, fájdalmas otthagynia azt a közeget, szerető családot, épp úgy, mint amikor a Földet hagyja el. A vállalt feladatok, küldetések, a lelki fejlődéshez szükséges tanulságok függvénye, hogy meddig maradunk ebben a boldog, magasabb szintű világban, néhány hónapot, évet, évtizedet, vagy akár sok száz évet.

A 3. dimemzióban rekedt lelkek egy idő után elveszettnek érzik magukat, mert nem tudnak már a földi világban sem működni, de a magasabb dimenziókat sem érik el. Nagyon fontos, hogy a lélek a 49 nap alatt átjusson a számára legmegfelelőbb világba, ezért nem szabad őket háborgatni és kötni magunkhoz. Tudom, hogy nehéz, de ha valaki meghal, akkor el kell engedni a lelkét, és segíteni kell őt abban, hogy minden lelki rendezetlenség a helyére kerüljön. Fontos a megbocsájtás, mert a haragos, sérelmekkel teli lélek nem fog sehová sem jutni innen. Saját magának és mindenkinek meg kell bocsájtania, fel kell számolnia minden negatív és pozitív köteléket ezzel a világgal.

Ha valaki a halála felé közeledik, akkor érdemes ebben segíteni neki. A 49 napot követően is lehet neki segíteni lelki oldással, és elküldhető a számára megfelelő helyre. 49 napig azonban senkinek sem ajánlom, hogy spirituális gyakorlattal behívja a lelket, vagy médiumhoz forduljon. Olyan energiákat, negatív entitásokat szabadíthat ezzel saját magára, családjára és a médiumra is, amit nem fog tudni kezelni. A halálkor egyébként is kinyílnak energetikai átjárók, amelyeket jó lenne háztisztítás keretében bezárni. Véleményem szerint a 49 napot követően is kapcsolatba lehet lépni a meghalt lélekkel, de remélhetőleg addigra már biztonságosabb közegben tartózkodik és átesett bizonyos tisztuláson. A 49. nap letelte után, ha valaki mindenképp médum segítségével akar kapcsolatba lépni az elhunyt szerettével, lélek szinten bármikor behívható, és ha akarja, akkor elmondhatja, amit fontosnak tart.

A halálra ne az élet végeként tekinsünk, hanem az egy új kezdet. Lehetőség arra, hogy visszatérjen a lélek a Forráshoz, a Teremtőhöz és abba a magasabb és tisztább közösségbe, ahová eredendően tartozik. Ha valaki úgy érzi, hogy a szerette nem tudta az életében rendezni az érzelmeit, és emiatt itt rekedt, az kérhet segítséget. A rendezetlenségek megkeresésével és feloldásával módunkban áll a lelket a számára megfelelő helyre küldeni. Ebben én szívesen segítek a hozzám fordulóknak. Természetesen az a legjobb, ha már életünkben feloldjuk, rendezzük az érzelmi blokkjainkat, így a jelen életünk teljesebb és boldogabb lehet. Ebben is szívesen segítek a hozzám fordulóknak.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!