Az álmaink, vágyaink nagyon komoly hajtóerőt jelenthetnek az életünkben. Ezért érdemes foglalkozni velük, megvizsgálni őket, terveket kovácsolni belőlük. Majdnem minden gyerek megfogalmazza, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz. Ezeket a gondolatokat érdemes a szülőknek lejegyezni, mert bármilyen butaságnak is tűnnek, a gyerekek még emlékeznek eredendő életfeladatukra, amiért a Földre leszülettek.

Az álmok valóra váltása

A szívbéli vágyak varázslatosak! Ha rátalálsz egy olyan vágyra, álomra, ami pozitív irányban teljesen kibillent, felbuzdít, örömmel tölt el, akkor azt nem szabad elengedni! Mindig fontos valamelyest a realitásokat megvizsgálni, mennyire valósítható meg az a terv, de egy kis csiszolgatás után szerintem minden álom valóra váltható. A szív szerinti vágyakról többet is megtudhatsz A döntéshozatal spirituális útja című e-book-omból.

Miért adjuk fel az álmainkat?

Egyéni esetkezeléseim során számtalanszor előfordult, hogy a segítséget kérő elmondta a problémáját, és mivel én nem vagyok érzelmileg bevonódva, külső szemlélőként 5-6 megoldási lehetőséget is vázoltam előtte. A problémájukba belemerült emberek ilyenkor mindig azt mondták, hogy „ezt ezért nem lehet megcsinálni, …. azt meg azért nem lehet”. Nyilván van olyan megoldási mód, amely a helyzet mélyebb megismerése után elvetésre kerül, de még akkor is marad 3-4 lehetőség, amivel érdemes foglalkozni.

Az ilyenkor felmerülő akadályok ugyanis csak a fejedben léteznek! Ezeket a korlátokat a neveltetésed, a korábbi tapasztalataid és a helyzetbe való érzelmi bevonódásod idézi elő. A legtöbb nehéz helyzet nézőpont vagy szemlélet váltással orvosolható. Igaz, ezek olyan utak, amelyeket te magad még sosem próbáltál ki, ezért kockázatosnak értékelheted, félelmeket ébreszthetnek benned. Éppen ezért érdemes a problémákat külső szakemberrel megbeszélni. Én az ilyen helyzetekben nem csak megoldási lehetőségeket kínálok, hanem, ha kiválasztod a számodra legideálisabb utat, akkor végig is kísérlek azon az úton, mint egy fajta tanácsadó, mentor.

Amikor megfogalmazódik benned egy igazi, pozitív érzelmeket hordozó, magával ragadó álom, akkor a következőket érdemes tenned:

  1. írd le, mert a gondolat hamar elszáll
  2. érlelgesd, csiszolgasd, többször térj vissza rá
  3. vizsgáld meg racionálisan is a megvalósíthatóságát
  4. a tervet bontsd fel kisebb lépésekre
  5. kezd el az apróbb lépéseket megvalósítani
  6. menet közben tervezz újra, ha szükséges, de csak olyan szinten, ami még mindig örömöt okoz neked
  7. folyamatosan haladj a megvalósítás felé

Ha nagyon nagyot álmodtál, akkor lehet, hogy nagyon hosszú időt vesz igénybe a megvalósítás, és talán az utódaid fogják majd a végső célt elérni. Semmi se vegye el a kedvedet a megvalósítástól! Mindig az út a fontos, nem a megvalósítás, így addig haladj ezen az úton, amíg az örömöt okoz számodra. A vágyak valóra váltása sokszor nehéz, akadályokba ütközik, de pont ez adja meg az értékét, és ez ad módot számodra a folyamatos fejlődésre.

Ha a nehézségeid elborítanak, ezért már azt sem tudod, hogy igazából mire vágysz, vagy nem tudod, hogyan lehetne a vágyaidat valóra váltani, akkor keress meg bátran! Szívesen segítek neked. A feltárásban segíthet neked a tanácsadás, jóslás, önismeret, a megvalósításban pedig az energetikai tisztítás, amely kitisztítja a gondolkodásodat és a megvalósítás útját.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!