Az univerzumban sokszor megjelenik a hármas szám, nem véletlenül tükröződik ez le a rendkívül értékes magyar népmeséinkben is. A hármas szám kapcsán én a test-lélek-szellem hármasságáról beszélek, írok. A testet elég könnyű behatárolni, de a lelket és a szellemet már sokkal nehezebb meghatározni.

A test kézzelfogható dolog, és alapvetően fontos itt a 3. dimenziós létformában. Fontos rá vigyáznod, mert a test sérülései károsítják az energetikai, érzelmi testeidet is. Így a test sérülése negatív hatással van a lelkedre és a szellemedre is.

A lélek minden ember alap eszenciája, szerintem a legfontosabb része. A lélek a Teremtőhöz kapcsolódik, belőle vált ki, és oda is tér vissza. Hatalmas tárhellyel rendelkezik, kb. 670 000 megélt élet információinak a tárolására képes. Emellett ide tartoznak az érzelmek, az emóciók, a vágyak is. A lélek a szív mezejében található, nagyon parányi rész, mégis nagyon értékes. Sajnos könnyen meg tud sérülni fizikai és érzelmi traumák hatására is, és el is koszolódik.

A szellem a tudatosság képviselője, ezért inkább az agyhoz, a gondolkodáshoz kapcsolódik. Fontos a tudatosság, hogy felismerjünk helyzeteket, tudjunk tanulni belőlük, és fejlettségi szintje hat a másik két dologra is. A szellem fejleszthető tanulással, meditációval, az elme kikapcsolásával, a jelenben léttel.

Úgy gondolom, hogy mivel e három dolog szorosan összekapcsolódik, pozitív és negatív irányban is hatnak egymásra, ezért mind a három együttes karbantartása, javítása, fejlesztése szükséges. Most talán azt gondolod, hogy ez rengeteg idő és pénz, ez így kivitelezhetetlen. Azt gondolom, hogy ez nem így van.

Természetesen a testi-lelki-szellemi állapotod függvénye, hogy mennyire keveset vagy sokat kell ezen dolgoznod, milyen segítséget kell kérned. A fizikai testet az egészségügy vagy a sport tudja javítani, ha a probléma csak testi eredetű. Én azt gondolom, hogy minden betegség, baleset hátterében lelki okok húzódnak meg, ezért a fizikai tüneteket is érdemes lelki síkon is helyretenni, természetesen az orvosi kezelés mellett!

A lelki problémákat, érzelmi labilitást kezelheti pszichológus, de nagyon jó alternatív terápiák, oldások vannak, amelyeket érdemes kipróbálni, alkalmazni. Én energetikai tisztítást, érzelmi és karma oldást, előző élet utaztatást végzek a kívánt cél eléréséhez. A lélekkel dolgozom, bár a tudattalanból is jönnek föl korábbi megélések, de a lelki oldás mélyebb.

Szellemi síkon a gondolkodás útvesztőit lehet „kibogozni”, meg lehet érteni a saját és a másik ember működését. Ehhez fontos az elcsendesedés, a meditáció, de akár segíthet egy konzultáció, segítő beszélgetés is.

Az a lényeg, hogy e három terület egyikét se hanyagold el, mert később ez visszaüt rád. Én úgy tapasztalom, hogy ha a lélekben rend és béke van, akkor a testnek és a szellemnek sincs semmi baja. Ha valamelyikben is elakadtál, akkor keress meg bizalommal! Várlak szeretettel, de akár távban is tudunk együtt dolgozni.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!