Mindenkivel előfordult már, hogy időről időre hihetetlen, érthetetlen akadályokba ütközik az élete valamelyik területén. Sokféle helyzetet fel lehetne sorolni itt, és lehetséges, hogy egyszerre több életterület is érintett. Ilyenkor azt érzeheted, hogy neked semmi sem sikerül, és nem érted ennek az okát.

Akadályok és azok elhárítása

Az életünkbe megjelenő akadályok nem mindig objektívek, és nem feltétlenül a látható világ síkján jönnek létre. Ezek tulajdonképpen energetikai akadályok, amit akár pozitív, akár negatív szándékkal az utunkba állítanak. A nehézségek hátterében lehetnek negítív, ártó szándékú átkok, rontások és mágiák. Valaki azt kívánja, hogy ne sikerüljön az új munka, vagy romoljon el az anyagi helyzetünk, vagy a párkapcsolatunk. A pozitív szándékú akadályokat az Égiek, a Teremtő, az angyalok gördítik az utunkba azért, hogy ezekből tanuljunk.

A magasabb dimenziókból érkező, angyali beavatkozásra létre jövő akadályokat könnyen fel lehet ismerni a Tarot kártya segítségével. Általában a Szerencsekerék lap jelzi ezeket, és a hozzá kapcsolódó kártyák pedig azt, hogy milyen tanulnivalót kell elsajátítania az illetőnek. Ezek általában emberi, erkölcsi, lelki leckék, és amint megtanulja, a nehézség feloldódik. Természetesen előfordulhat, hogy egy összetett tanulási folyamatban van benne, így hiába sajátít el egy leckét, még mindig van mit fejlődnie ahhoz, hogy a nehézségek feloldódjanak, és könnyebbé váljon az élete. Tulajdonképpen az egész földi életünk tanulás, fejlődés, ezért mindenkinek folyamatosan foglalkoznia kellene önismerettel. Az a legfőbb feladatunk, hogy megismerjük önmagunkat, és ez által a bennünk lévő isteni lényt, és rajta keresztül a Teremtőt.

Gyakori, hogy valaki olyan módon avatkozik bele az életünkbe, hogy átkot, rontást, mágiát csinál, vagy készíttet egy fekete mágussal. Az ilyen módon készített akadályok természetesen negatív szándékúak, mindig ártani akarnak. Valamelyik azonnal érezteti a hatását, ezért könnyebben be lehet azonosítani. Valamelyik viszont alattomosabb, lassabban, akár évek alatt fejti ki a hatását, így fokozatosan romlik el az életünk, és ezt nehezebb észrevenni. Fontos, hogy az átok, rontás, mágia, vagy más negatív energia nem fog magától lekerülni rólad. Amikor jó lelki állapotban vagy, akkor kevésbé érezteti a hatását, de amikor nem, akkor felerősödik. Ezeket az energiákat le lehet szedni, fel lehet oldani, de csak szakember tudja megcsinálni.

Előfordul, hogy egy általános, rutinszerű tiszításnál az életedben lévő akadályok nem jönnek felszínre. Ezért fontos, hogy a tisztítás előtt megbeszéljük, hogy milyen problémákat észlelsz, mivel van nehézséged, milyen betegségeid vannak. Így könnyebben felszínre jöhetnek az összefüggések, pl. egy családi átok, vagy hogy tisztítani kell az anyagi helyzetet, a munkát, az emberi kapcsolatokat, a sikert, a karriert, vagy a vállalkozást.

Az elakadások hátterében a legtöbb esetben érzelmi blokk is van, amit tulajdonképpen te magad hoztál létre, vagy esetleg a családban mintaként elsajátítottál. Ezekkel a blokkokkal érdemes szembe nézni, feloldani azokat. A blokkok feloldása megkönnyebbülést hozhat számodra, és a saját érzelmi működéseddel kapcsolatban is felismerésekre juthatsz. Általában elég sok ilyen oldásra van ahhoz szükség, hogy kézzel fogható eredményeket érzékelj. Mégis érdemes elkezdeni, foglalkozni velük, és majd idővel jobban érzed majd magadat. Amit évek hosszú sora alatt összeszedtél, azt nem lehet egy csettintéssel, vagy akár egy-két oldással helyre tenni. Ehhez elkötelezettség és tudatosság szükséges. Tapasztalatom szerint érdemes elkezdeni, és sok időt, energiát belefektetni a lelked kitisztításába, mert hosszú távon sokat fog segíteni neked!

Vedd a kezedbe az életed irányítását, vállalj felelősséget mindenért, az életed nehézségeiért is! Nem kell mindent saját erődből megoldani, kérhetsz segítséget is. Van, amit a segítők sem vállalhatnak magukra, mert az a te feladatod, neked kell megoldani. Amiben azonban segíteni tudok, a tanácsadást, a lélek kitisztítását, azt érdemes igénybe venned!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!