Az Adventi forgatagban, a karácsonyi ajándékok válogatása közben a kézzel fogható dolgoknak nagy szerepe van. De mi lenne, ha most a szellemi javak, a szellemi-lelki ajándékok lennének túlsúlyban? Ha örömöt, megnyugvást, békét, megkönnyebbülést adnál a családtagjaidnak, barátaidnak? Esetleg saját magadnak kérnél ilyen ajándékot?

Tudom, hatalmas a választék az ajánék piacon. Szebbnél szebbek, újak, izgalmasak. Lehet, hogy én kakukktojás vagyok, de én már jó ideje nyugalomra, békére és leginkább szeretetre vágyom, illetve ezt értékelem a legtöbbre. Vegyél néhány mély lélegzetet, figyelj most egy kicsit befelé. Mire vágyik a lelked? Tényleg valami tárgyat óhajt, amiből már van otthon néhány? Vagy inkább valami mást. Te mire vágysz a lelked legmélyén? Lehetőséged van arra, hogy örömöt, megnyugvást, békét, felismerést adj másoknak, vagy akár saját magadnak!

Hogyan lehetséges ez?

  • A segítő beszélgetés, az önismeret, a szív fájdalmainak a kiöntése egy olyan embernek, aki semmiért sem ítél el, és közben támogat, nagy megkönnyebbülést hozhat.
  • A Tarot-kártyás önismereti jóslás felismeréseket, jövőképet és reményt ad, és így segít kilábalni a nehéz helyzetekből.
  • Az energetikai tisztítás, a negatív energiák eltávolítása csökkenti a félelmeket, javítja a gondolkodást.
  • Az érzelmi és karma oldás javítja az emberi kapcsolatokat, megkönnyebbülést hoz, segít elengedni a múlt nyomasztó fájdalmait.

Tudom, fontos az, hogy valamit a kárácsonyfa alá tudj tenni. Hogy mindezt karácsonyi ajándék formájában át tudd adni a szeretteidnek, vagy akár a szeretteid neked, készítettem egy ajándékutalványt.

Az ajándékutalványt itt online meg tudod rendelni:

https://noraalelkeksegitoje.hu/ajandekutalvany/

Te határozod meg, hogy milyen összeget adnál ajándékba, ezt a megrendelő lapon tudod megadni. Érdemes az ajándékozott nevét is odaírni, mert akkor egy névre szóló levél formájában tudom elküldeni neked, amit kinyomtathatsz, és egy borítékban a fa alá teheted.

Hogy hozzájáruljak a karácsonyi örömhöz, én is adok neked egy kis ajándékot!

  • 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1.000 Ft kedvezményt kapsz. Így a fizetendő összeg kevesebb lesz, de a kupon értéke nem változik.
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba adom neked A döntéshozatal spirituális útja című e-bookomat, amit megtarthatsz magadnak, vagy átadhatod azt is ajándékba.

Az ajándékutalvány szorszámmal ellátott, és bármely szolgáltatásomra igénybe tud venni az ajándékozott. Ha több embert különböző értékű ajándékutalvánnyal lepnél meg, akkor azt a megjegyzés rovatban írd meg nekem.

Ne szaladgálj a zsúfolt bevásárlóközpontokban az ajándékok után. Inkább ülj le egy kényelmes fotelbe, pihenj meg, szürcsölgess egy bögre meleg teát, és pihenj. Az ajándékutalvány megrendelésével e-mail-ben érkezik az ajándék a postaládádba!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Gyógyulj lélekben és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra