Ezotérikus és spirituális körökben sokat foglalkozunk a tudatos teremtéssel. Sokan a gyakorlatban is igyekeznek a számukra legjobbat megteremteni, ami vagy sikerül, vagy nem. Engem is sokszor megkeresnek olyan kérésekkel, amelyek valaminek a megteremtését vagy éppen kivédését célozza meg. Van olyan kérés, amit el kell utasítanom, mert nem azonosak az elveimmel. Van olyan, amit én elkészítek energetikailag, mégsem feltétlenül úgy jön létre ahogyan azt az illető kérte. Mi lehet ennek az oka? Mi állhat a tudatos teremtés „kudarcának” hátterében?

A tudatos teremtés

A gondolatainkkal és érzéseinkkel teremtjük meg a saját világunkat, akár kicsiben, akár nagyban. A korábbi gondolatok hozták létre a jelenünket és szüntelenül, minden percben teremtjük a jövőnket. Ezért a tudatos teremtéshez rendkívül fontos az, hogy  uralni tudd a gondolataidat és érzéseidet. Amikor megálmodsz valamit, akkor abba beleteszed a hitedet is, ez a harmadik aspektusa a teremtésnek. Amikor olyan gondolataid támadnak, hogy „ez úgysem fog sikerülni”, akkor a hitedet kivonod ebből a korábban létrehozott gondolat és érzéscsomagból. Ezzel ez a tudatos teremtés kártyavárként dől össze, és nem jön létre. Tehát a hitetlenség vagy a hit elvesztése nagy gátja a tudatos teremtés sikerének. A tudatos teremtéshez hozzátartozik az is, hogy ugyan a vágyunk fenntartása mellett el kell engedni a vágyott dolgot. Rá kell bíznunk magunkat a felsőbb hatalmakra, és nem görcsölni azon, hogy mikor valósul már meg a vágyunk. Ezt a négy dolgot egyszerre kell figyelembe venni és alkalmazni, ami nem könnyű.

Nagyon sokan, főleg akinek nincs párkapcsolata, ezen a téren szeretne teremtést létrehozni saját magának. Előfordulhat, hogy ez hosszú évek próbálkozása ellenére sem sikerül, és nem találja meg a párját. Ilyenkor az illető elcsügged, a hitét veszíti el, illetve nagyon görcsösen keresgél. Előfordul, hogy olyan valakit választ, aki nem igazán illik hozzá, mert felruházza olyan tulajdonságokkal, ami nem is jellemző a választottjára. Ebből elég sok szenvedés és csalódás keletkezhet később. A párkapcsolati termetéseknél figyelembe kell venni, hogy a másik félnek is meg kell érnie a párkapcsolatra, készen kell állnia rá! Hiába keressük a Férfit, ha még Ő nem független, az előző kapcsolatát még nem zárta le, nem rendezte magában a csalódásait. Ha a „lelki társunkat” vagy a leszületésünk előtt kiválasztott társat akarjuk megtalálni, akkor mind a kettőnknek egyszerre kell azonos szinten lennünk és készen állni a párkapcsolatra. Befuthatnak persze mások is az életedbe, de az nem lesz az igazi, és még több csalódást fogsz megélni. Persze fel lehet ezeket fogni tanulásoknak, de ehhez egy bizonyos lelki érettség szükséges. Ezért a párkapcsolati termtések nem könnyűek, nehéz ezeket energetikailag is létrehozni. Emellett sok esetben más tényezők is hozzá vannak kapcsolva a párkapcsolat sikeréhez, ezeket is fel kell tárni és rendezni kell.

A tudatos teremtésünknek egyeznie kell az életfeladatunkkal is. Az életfeladatunkat mi magunk választjuk ki a leszületésünk előtt. Egy életfeladat többféleképpen is megvalósulhat, és előfordul, hogy az élet közepe felé, 40-45 éves kor körül új életfelad lép életbe. Ha megváltozik az életfeladatunk, az is be volt tervezve, csak ezt előre nem láttuk. Csak akkor lehetünk igazán boldogok és sikeresek, ha az életfeladatunkon dolgozunk! Az életfeladat leggyakrabban a munkában jelenik meg. Ezért veszélyes, amikor a szülők rákényszerítik a gyereküket, hogy olyan dolgot tanuljon, amit nem ő maga választ. Persze 14, 18 éves kor körül még nem igazán érezzük meg, hogy mi az életfeladatunk, vagy ha igen, akkor azt elég nehéz megfogalmazni, vagy akár egy szakmával azonosítani. Később a tanulmányok nagyban meghatározzák a végzett tevékenységet, a munkát. Ha idősebben rájössz, hogy te mégsem azt szeretnéd csinálni, akkor merj váltani, új dolgot tanulni, munkát váltani. Ami az életfeladatod, amit az Égiek is támogatnak, abban a tudatos teremtéseid is sikeresebbek lesznek!

Előfordulhat, hogy olyan dolgot szeretnénk megteremteni, ami egy vagy több embernek káros, ártalmas lehet. Ezek azok a kérések, amiket én nem teljesítek, hiszen ez már fekete mágia kategória. Ezeket a teremtéseket nem a szeretet táplálja, sokkal inkább a harag, a düh, az irigység és az elégedetlenség. Természetesen létre lehet hozni ezeket a vágyakat, de mindenkinek számolnia kell az ilyen negatív termtések következményeivel. Ha így hozol létre valamit, akár fekete mágiával is, akkor az Univerzum háromszoros erővel vág vissza, és nagyon csúnyán elvesz tőled valamit. Az is előfordulhat, hogy ugyan mások számára nem ártalmas az, amit szeretnél, mégsem egyezik a Teremtő szándékával, ezért az nem jön létre. Nagyon fontos, hogy a tudatos teremtéseinknél mindig a tiszta szándék vezéreljen bennünket!

Ha bármilyen tudatos teremtésbe kezdesz, előtte mindig fordulj befelé, a lelked felé. Rohanó és zajos világunkba elég nehéz a befelé fordulás, a szívünk középpontjába kerülni. Itt tudhatod meg, hogy valóban szükséged van-e annak a dolognak a megteremtésére, vagy a vágyaid félre visznek. Megérezheted, hogy a te terved egyezik-e a Teremtő szándékával, vagy sem. A kérésed árt-e másoknak, vagy sem? Egyáltalán itt van-e az ideje annak, amit te létre akarsz hozni? Nagyon nem mindegy, mit és hogyan kérsz! Mivel a tudatos teremtés gyakorlatilag fehér mágia, ami könnyen átcsúszhat fekete mágiába. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább kérj segítséget ebben is. Tarot kártyával rá lehet látni, hogy milyen irányba megy az életed, milyen feladataid vannak, vagy mi akadályozza a boldog életedet. Emellett egy spirituális szakember ismeri a szabályokat, és könnyebben létrehoz energetikailag egy olyan helyzetet, amit utána neked csak fenn kell tartanod. Persze ígysem garantált, hogy ezek létrejönnek, vagy úgy és akkor jönnek létre, ahogy te szeretnéd. A Teremtő szándéka ugyanis felülírhatja mindezt, de mégis nagyobb rálátásod lehet a helyzetre.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!