A gondolatok teremtő erejéről már sok szót ejtettem korábban. Ez a teremtő erő tízmilliószorosára megsokszorozódik akkor, amikor éppen tízmilliószoros nap van. Ezért érdemes odafigyelni ezekre az időpontokra, és a terveink, vágyaink valóra váltására felhasználni! A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmushoz kapcsolódnak, ezért viszonylag újkeletűek az európai kultúrában.

Ez minden évben 4 napot jelent, mindig más dátumra esik, mert a tibeti naptár alapján számolják ki a hold járása alapján. Buddha életének különböző állomásairól, csodatévő cselekedeteiről, megvilágosodásáról, első szentbeszédéről és mennybemeneteléről emlékeznek meg a tízmilliószoros napok.

2020-ban a tízmilliószoros napok a következő dátumokra esnek:

  • március 9.
  • június 5.
  • július 24.
  • november 7.

Mit tegyél ezeken az erős teremtő erejű napokon?

A gondolat teremtő ereje miatt érdemes végiggondolnod, hogy mire vágysz, sőt javaslom, írd is össze ezeket. Legyél nyugodt, békés, pozitív, lásd mindennek a jó oldalát, és legyen nagyon erős hited! Gondolkodj új lehetőségeken, megoldásokon, és lehetőleg cselekedj is ezek megvalósítása érdekében! Mint minden spirituális gyakorlatnál, a teremtést hatékonyabbá teheted, ha gyújtasz egy gyertyát, teamécsest, füstölőt, mert ezek tisztítják az aurádat és a teret, amelyben vagy.

Mit ne tegyél ezeken a napokon?

Tedd félre az elégedetlenséget, a haragot, a félelmeidet, a kishitűségedet. Hiszen a teremtés negatív irányba is működik, és a negatív gondolatok éppúgy megteremtődnek, mint a pozitívak. Kerüld a vitát, veszekedést, a saját magad vagy másra irányuló negatív gondolatokat.

Ha lemaradtál az első tízmilliószoros napról ebben az évben (március 9.), akkor már most elkezdhetsz készülni a következőre (június 5.). Ha nehéz pontosítani, hogy mire is vágysz igazán, akkor szívesen segítek neked ebben. Az energetikai tisztítás is segíthet kitisztítani a gondolkodásodat és az érzésvilágodat, hogy jobban ráláss a jelenlegi helyzetedre. Tarot kártyával megnézhetjük, hogy milyen tendenciák várhatóak az életedben az elkövetkező időszakban. Így a teremtő napokon foglalkozhatsz a lehetőségek felerősítésén és a nehézségek orvoslásával. Keress bátran!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!