Földi életünk legfontosabb feladata a tanulás! Ezt a feladatot több területen is elképzelhetjük, többféle módon is értelmezhetjük. Lehet ez:

  • a földi, anyagi világról szerzett információ, tudáshalmaz,
  • a lélekről, szellemről, érzelmekről szerzett tudás és fejlődés,
  • a spirituális, nem látható világról szerzett tudás.

Azt gondolom, hogy mind a három területen egyszerre szükséges információt gyűjtenünk, és fejleszteni saját magunkat, hogy az egyensúly megmaradjon.

Tanulás felnőtt fejjel

Azt tapasztalom, hogy sokan az iskola befejezése után semmit sem tanulnak, igazából egyik területről sem. Mondhatni, hárítják is, mert olyan élmény volt számukra a tanulás, hogy egy életre megutálták. Vannak, akik viszont szinte szivacsként szívják magukba a tudást, és nyitottak a tudomány által nem támogatott spirituális világ felé is nyitni. Persze vannak olyanok, akik csak a spirituális világban akarnak élni, és a való világról semmit sem tanulnak, ez számukra inkább egy menekülési út.

Az információk szűrése

Tanulni sokféleképpen lehet, könyvből, iskolában, tanfolyamon, egy másik emberrel folytatott beszélgetésből, előadások meghallgatásából, internetes anyagokból. Szinte mindegy is, hogy honnan, csak az a lényeg, hogy a szerzett információt vizsgáld meg, nézd meg annak az információ tartalmát, szelektálj, és ami megfelelő, azt építsd be a saját gondolkodásod, érzésvilágod rendszerébe! Tedd magadévá ezt a tudást.

Szándékosan nem említettem a TV-t, a rádiót, internetet, mert ezeknek az információ tartalmát nagyon befolyásolják. Az ott elhangzottak inkább a félelemkeltés, a tömegek megvezetésének és manipulációjának eszköze. Azok az információk, hírek, amelyek hátborzongatóak, riasztóak, félelmet keltőek, jobb kihagyni az életünkből, és ez nem egyfajta strucc politika, hogy homokba dugjuk a fejünket.

Sajnos az elején elég sok információt át kell magunkon engedni, hogy idővel ki tudjuk szűrni az egymásnak ellentmondó anyagokból a megfelelőt. Emiatt igyekszem nektek segíteni azzal, hogy néha ajánlok olyan előadókat, akiket érdemes megnézni, elolvasni a cikkeiket. Ezért tartok élő adásokat, írok cikkeket, hogy az általam összegyűjtött informácókat rendszerbe foglalva átadjam. Ezt nem azért teszem, mert okosabbnak gondolom magam másnál. Tudnod kell, hogy minden nap 1-2 óra tanulással kezdem a napot, és rengeteg tanfolyamra járok.

Azért fontos ez a tanulás, információ gyűjtés, és egy témának a megvizsgálása több nézőpontból, hogy ne tudjanak hamis információkkal megvezetni. Ezért azt javaslom, hogy sose hagyd abba a tanulást, bármilyen formában is teszed azt! A szakmai tudásod fejlesztése is rendkívül fontos, hiszen ebben a felgyorsult világban a szakmai tudás is gyorsan változik, elévül.

A spirituális tanulás témájáról 2020.03.09-én 18 órától élő adásban fogok beszélni a Nóra – a lelkek segítője privát csoportban. Ha nem vagy tag, kérd a felvételed, hogy ne maradj le erről az eseményről. Erről a bővebb információt itt a linken találod.

https://www.facebook.com/events/604614793433970/

Ha kíváncsi vagy az általam már összegyűjtött tudásra, informácóra, akkor rendeld meg a két e-book-omat a weboldalon, amelyeket a főmenüben találsz!

Várlak egyéni esetkezeléseimre is! Varázsold teljesebbé az életedet!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61