Az ember egy igen különleges lénye a földi életnek, ugyanis test-lélek-szellem hármasságából áll. Ebben az erősen „elanyagiasodott” világban, amiben most élünk, a többség azt hiszi, hogy a test az egyetlen és igaz létezésünk. Pedig a test az egyetlen, ami a halállal elenyészik, semmivé lesz. Ezzel szemben a láthatatlan és nem kézzelfogható szellem és lélek örök, és minden rezdülésünkben ott munkál bennünk. A szellem és a lélek, amelyek működtetik a testet, sérülésükre megbetegedhetünk, de jó működésük által meg is gyógyulhatunk. Ezért rendkívül fontos, hogy mindenki felismerje, elismerje a lélek és a szellem fontosságát, és a velük való folyamatos munka jelentőségét!

A szellemi és lelki problémák hatásai

A szellemhez azok a gondolatok, elképzelések és szemléletmódok kapcsolódnak, amelyek jellemzőek az adott személyre. A felsőbb szellemünkkel, felsőbb énünkkel vagyunk képesek a felsőbb világokhoz, a Teremtőhöz kapcsolódni, onnan információkat lehívni. A lélek az Isten, a Teremtő megnyilvánulása bennünk, az Isteni szikra, az érzelmek működéséért felelős. A lélek dinamikusan működő egység, amely az információkat tárolja, és háttértárként, külső memóriaként használja a teret, így az a világegyetem összes információját őrzi. A magasszintű változásokhoz, testi gyógyulásokhoz lélek szinten kell dolgozni egy adott személyen.

A bennünk végbemenő érzelmi, gondolati folyamatok és a kívülről jövő hatások miatt a szellem és a lélek is megsérülhet. Ezért időről időre szükséges a tisztításuk. Ha a lelkünk vagy a szellemünk megsérül, elkoszolódik, az kezdetben érzelmi és gondolati problémákat fog okozni, majd testi szinten megjelennek a betegségek, elváltozások. A betegségek először a sejteket érintik, majd a szerveket, szervrendszereket, majd átalakítják a DNS-t is. A test képes az öngyógyításra, ha ezt a folyamatot a szellem és a lélek vezérli. Ehhez azonban át kell alakítani a gondolkodást és az érzelemvilágot, új emberré kell válni, ami segítség nélkül elég nehéz. Ugyanis a mélyben végbe menő érzelmi és gondolati folyamatainkat nagyon nehéz külső szemlélőként tekinteni, felismerni és kezelni. Emellett folyamatosan ki kell iktatni a kívülről jövő behatásokat, amelyek a környezetből, más emberektől érzkeznek. Elsősorban az energetikai és érzelmi támadásokra, átkokra, rontásokra, mágiákra gondolok, amelyek akkor is hatnak, ha nem hiszünk bennük.

Minden gyógyuláshoz rendkívül fontos a hit és az alázat! E kettőnek a gyógyítóban, segítőben is meg kell lennie, de ha a gyógyulni válóból hiányzik, akkor a legjobb szakember sem lesz képes segíteni neki! Mindenki élete során rengeteg érzelmi sérülést, blokkot gyűjtött már össze, amelyeket kitartó, folyamatos munkával fel lehet oldani. Ehhez azonban az érzelmi és gondolati világra is hatást kell gyakorolni, ezért végzem a tisztító, oldó tevékenységemet az érintett személlyel online vagy személyesen, hogy ez a folyamat is beindulhasson. Nem is lehet éles határt húzni az energetikai tisztítás és az oldások között. Hiszen előfordul, hogy a tisztítás közben fel kell valamit oldani, hogy tovább tudjunk menni, vagy épp az oldás közben meg kell tisztítani egy területet.

Vannak nagyon jó oldási technikák, ilyen pl. a kineziológia, Theta Healing, családállítás, Color Genetics, oldó beszélgetés, ezek egy jó szakember kezében csodákra képesek. Az energetikai tisztítások tekintetében nincs ilyen nagy választék, mert tapasztalataim szerint a legelterjettebb technikák nem alkalmasak a mélyreható tisztításra, még jó szakember esetén sem. Beavatásaik pedig olyan energiákra fűzik fel a használóját, amelyek inkább ártanak, mint használnak, ezért nagyon körültekintően kell eljárni. Mégis arra biztatok mindenkit, hogy tudatosan és folyamatosan dolgozzon a lelki és szellemi folyamatain, az éppen felszínre jövő fájdalmakkal, problémákkal. Általában az aktuális fájdalmas megélés egy korábbi sérülés visszatérő hatása, aminek lehet jelen életi vagy előző életi, vagy a családi rendszerből jövő oka is. Szenvedni, negatív gondolatokat és érzéseket táplálni magunkban semmi értelme nincs! Inkább tegyél saját magadért és a hozzád kapcsolódó emberekért azzal, hogy helyrehozatod a lelked és a szellemedet, felismerésekre jutsz, és kiegyensúlyozottabb életet élsz!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!