Sokszor említésre kerül, én is többször beszéltem már a gondolatok teremtő erejéről. A hétvégén Grigorij Grabovoj alap tanfolyamon voltam, ahol ez volt a fő téma.  Nem akarom ezt a tanfolyamot itt részletesen leírni, aki teheti, menjen el, végezze el, érdemes. Nem kell hozzá semmilyen spirituális egyéb képesség, bárki elvégezheti.

Naponta 60-70 ezer gondolat fut át az agyunkon, amelynek a 90%-a ismétlődő gondolat. Mi ezeknek a gondolatoknak a jelentős részét nem is észleljük, mégis hatással vannak ránk. A „gondolatnak teremtő ereje van, a kimondott szónak pedig mágiája”! Ezért aztán nagyon nem mindegy, hogy milyen gondolatok cikáznak át a fejünkön.

A negatív gondolatok hatása

Amikor azt mondod, „én ezt nem értem”, akkor annak az esélyét, hogy azt az adott dolgot valaha is megértsd, teljesen lehetetlenné teszed! Vagy, ha azt mondod, hogy „én ezt nem tudom”, akkor biztos, hogy soha sem fogod tudni! Sőt, ha a gyerekednek azt mondod, hogy „te ezt nem tudod”, „buta vagy”, „ügyetlen vagy”, mivel 7-8 éves korig a szülők energiájában vannak a gyerekek, ez rájuk éppúgy hatni fog. Az ilyen gondolatok és kimondott szavak akkor is ártanak a gyerekednek, ha ezt más személy (pl. másik gyerek, pedagógus, szomszéd) mondja!

A gondolatok információk, amelyek betöltődnek a kollektív tudatba is. Mivel mindenki mindenkivel és a kollektív tudattal össze van kapcsolva, onnan mindenki lehívja azokat az információkat, amelyeket neki szántak, és még ennél is többet. Ezért bármilyen negatív gondolatod van, az információként árt neked is, és a kollektív tudaton keresztül az egész emberiségnek!

Cseréld pozitívra!

Azt hiszem, éppen ideje a gondolatainkat pozitívra cserélni! Tulajdonképpen az átok, rontás, mágia is egy ilyen negatív információ, amit más rád tett, gondolt, de sok esetben te átkozod meg saját magadat. Így talán érhetőbb, honnan kerül rád olyan sok átok, rontás, mágia. Azt elég könnyű elképzelni, hogy valakinek nem vagy szimpatikus, rosszat gondol veled kapcsolatban. Akár olyan is lehet, hogy a kollégád azt gondolja, „hát, te biztos nem tudod ezt a dolgot megcsinálni”, és kész is az átok, rontás.

Ebből viszont az is következik, hogy senki ne gondolja magát feddhetetlennek és tisztának. Hiszen alig akad olyan ember, aki nem gondol valami rosszat más emberekről. Kezdd el figyelni a gondolataidat, és csípd fülön az ilyen negatív, elutasító, lebecsmérlő gondolatokat. Ártás helyett inkább szeretetet küldj másoknak, még olyanoknak is, akikkel nem vagy jó viszonyban, vagy kimondottan haragszol rá.

Ráadásul, ha valakit megátkoznak, vagy rontást, mágiát készítenek, akkor az nem fog róla „leesni”, azt csak hozzáértő szakember tudja levenni! Minél hosszabb ideig van valakin egy negatív információ, gondolat, annál több ártalmat okoz számára testi, lelki, szellemi szinten. Épp így a saját ismétlődő negatív gondolataid is komoly gondot okoznak a mindennapi életedben.

Nem tudlak megnyugtatni, biztos lehetsz benne, hogy rajtad is vannak ilyen ártó gondolatok, információk. Ha úgy érzed, hogy rajtad, vagy az otthonodon sok negatív információ gyűlt már össze, ami hatással van a mindennapi életedre, akkor azt mindenképp le kell tisztítani! A tisztítást ezért is fontos minimum negyedévente elvégezni minden emberen, házon kb. félévente. Ez egy folyamat, amiben rétegről rétegre haladok befelé, hogy minél több negatív információt kitisztítsak. Fordulj hozzám bizalommal akár személyesen, akár távban!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!