Szépen, lassan minden kizökken a normális kerékvágásból. A  korábban megszokott élet egyre kevesebb embernél tartható fenn. Ennek háttérében a bezártság, a félelem és az anyagi biztonság felbomlása áll. Tudom, ez nehéz megéléseket hoz mindenki számára. Mégis azt javaslom, ne keseregjetek! Legyetek bizakodóak!

A letisztulás időszaka

Korábban már írtam arról, hogy a gondolataink, érzéseink teremtő erejűek, és betöltődnek a kollektív tudattalanban, és szétterjedve, másokra is hatással vannak. Tehát a csüggedésed globális csüggedést hozhat létre! A bizakodásod pedig sokak számára hozhat vigaszt, megnyugvást! Inkább segítsük saját magunkat és másokat is pozitív gondolatokkal!

Van egy jó mondás: „Bajban ismerszik meg a barát”. Úgy érzem, mintha most ezt élnénk. Elválik, melyek a valóban fontos emberi kapcsolataink, kihez fűz valós érzelmi kötelék, kire számíthatunk. Bár most épp felerősödőben vannak a virtuális kapcsolatok, amiket én kevésbé tartok jónak, de talán mégis valós kapcsolatokká alakulnak majd később. Figyeljetek oda a valóban értékes, szeretetteljes kapcsolataitokra!

Sajnos sokan elveszítették a munkájukat, megélhetésüket. Nyilván kétségbe ejtő is lehet ez a helyzet. Másfelől, aki vállalkozó szellemű, tudatos, annak most módjában állhat olyan munkát keresni, kitalálni saját magának, amire igény is van, és bevételt is hoz, és legfőképp örömét leli benne. Azt gondolom, hogy érdemes „valamit csinálni”, és nem otthon ülve „semmit sem csinálni”. Fontos, hogy mindenki keressen magának valamilyen örömteli értelmes elfoglaltságot.

Most elválik, mi az igazán fontos az életünkben. Tényleg szükséges-e annyi ruhadarab, ékszer, más kacat? A dolgok kicsit leegyszerűsödnek. Az emberek többsége élelmiszert vásárol, és nem a tárgyakat halmozza maga köré. Ezek ugyanis egy bizonyos számban már nem hasznosak és nem tesznek boldoggá  senkit sem.

Viszont felerősödött az igény az önismeretre, a saját személyiségünk helyre tételére, a problémák feloldására. Aki már hetek óta „saját magával van összezárva”, vagy néhány személlyel, azok kezdik érezni, hogy hol a probléma az életükben. Aki tudatos, keres is magának egy segítőt, tanácsadót, mielőtt nem bírná saját magát vagy a családtagjait elviselni a lakásban.

Sok tekintetben most szétválik a jó és a rossz, és mivel minden nap olyan lassan telik, ki is forrja magát a „piszok”, mint a bornál. Így könnyebb kitisztítani is mindezt az életünkből. Csak amíg idáig eljut az ember, az elég nehéz megéléseket hoz. A helytelen életet, viselkedést jól meg lehet találni Tarot vagy önismereti kártyákkal. Az energetikai tisztítás, oldás pedig segít helyére tenni a dolgokat. Viszont ehhez te is kellesz! Hiába „varázsolgatok” én, ha te másnap ugyanazt az életet folytatod, amit korábban.

Érdemes elgondolkodni az eddigi életünkön, visszapillantani, és elhatározni, hogy ami nem volt helyén való, azt többé nem teszem. Új életet élek, új gondolatokkal, új érzésekkel, új cselekedetekkel! Hiszen a gondolataink határozzák meg az érzéseinket, az érzések pedig cselekedetekre indítanak minket. Ha az életed bármely területe most nehéz, akkor először gondolkodj róla másként! Így hozhatsz létre magadnak egy boldogabb életet! Ezt most kell eldöntened, és most kell érte tenned, itt, a jelenben.

Ha már eléggé fáj az élet, és változtatni szeretnél, akkor keress bátran, segítek! Távban is tudunk együtt dolgozni.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!