Munkám során sokan kérdezik, ki tehetett rám mágiát? A Tudatmanipuláló fekete mágia és a Hétköznapi fekete mágia  című cikkeimben erre már részben válaszoltam. Most egy másik lehetséges okot mutatok be. Ez az, a mágia, amelyet leginkább módunkban áll kezelni, elkerülni, ezért nagyon fontos ezzel is foglalkozni.

A legközelebbről érkező fekete mágiák

Az átok, rontás, mágia nem más, mint információ. Az egyik ember negatív gondolatainak információs halmaza egy másik személlyel kapcsolatban. Amit mások gondolnak rólad, az létre hoz egy inforációs „gömböt”, és mivel ezt hozzád köti, feléd irányítja, az kapcsolódik is hozzád. Ezért van az, hogy igazából nem nagyon tudod levédeni magadat az átkokkal, rontásokkal és mágiákkal szemben. Nagyon fontos, hogy a saját magad felé irányuló negatív gondolatok pedig önátokká válnak! Nyilván a pozitív gondolatok pozitív információs halmazt, „gömböt” hoznak létre, és ez is csatlakozik hozzád.

A mágia annyiból különleges, hogy ott már igen komoly gyűlölet van a háttérben, nem csak kósza gondolatok. Mágiát nem képes bárki csinálni, de nem kell hozzá feltétlenül mágusnak, varázslónak lenni. Elegendő hozzá egy nagy adag harag, indulat, düh és persze rosszindulat, hogy a másiknak valami rettentő fájdalmasat, ártót kívánjon az illető. Mivel ezek hosszabb ideig fennálló konfliktusokból táplálkoznak, ha van ilyen kapcsolat az életedben, az illető folyamatosan bombázhat fekete mágiákkal. Minnél gyakrabban kerülsz kapcsolatba egy ilyen személlyel, annál több mágia kerül rád, és ezzel folyamatosan romlik az energetikai, majd a testi, lelki állapotod is!

Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • rossz a házasságod, folyamatosan veszekedtek a pároddal, legjobb lenne már inkább elválni, csak a gyerekek miatt nem teszitek,
  • rossz viszonyod a szüleiddel, a testvéreddel, a gyerekeddel, az anyósoddal, a sógornőddel, vagy más közeli hozzátartozóval,
  • konfliktusos a kapcsolatod a főnököddel, kollégáiddal, vagy bárkivel a munka helyeden,
  • haragban vagytok a szomszéddal, rendszeresek a viták, a veszekedések,
  • feszült, konfliktusos a viszonyod valamilyen intézményben, pl. a gyereked óvodájában, iskolájában,
  • olyan emberi kapcsolatokat tartasz fenn, amely nem őszinte, a másik fél igazából irigy rád, haragszik, sértett, folyton panaszkodik, az egész világgal baja van, és számtalan helyzetet felsorolhatnék.

Remélem, most már látható, hogy ilyen helyzetekkel, emberi kapcsolatokkal sajnos szinte mindenki rendelkezik. És tedd most a szívedre a kezed! Te milyen emberi kapcsolataidban táplálsz akár nyíltan, akár elrejtve haragot? Te kiket átkozol, rontasz és mágiázol meg úgy, hogy te erről eddig még nem is tudtál? Tudom, ezek kemény szavak, de érdemes végiggondolnod. Te sem vagy szent, a te gondolataid épp úgy válhatnak mágiává, mint bárki másé.

Egy példa: dolgoztam egy gyerekkel, akin rengeteg negatív energia volt, ennek megfelelően nagyon kezelhetetlen is volt. Az energetikai tisztítás során azt az információt kaptam az Égiektől, hogy tulajdonképpen a legtöbb mágiát a szüleitől és nagyszüleitől kapja. Hiszen annyira kezelhetetlen, hogy folyamatosan kiabálnak vele, szidják őt. Így tulajdonképpen a tudtuk ellenére a saját családja mágiázta meg őt, és rontotta folyamatosan az energetikai és fizikai állapotát. Az energetikai tisztítás után a gyermek viselkedési problémái megszűntek.

Érdemes tehát számba venned a konfliktusokkal terhelt emberi kapcsolataidat. Amit lehet, érdemes helyre tenned, amit pedig nem, azt pedig lezárni. Vannak esetek, amikor azt javaslom a hozzám fordulóknak, hogy az a helyzet, kapcsolat már annyira káros számukra, hogy jobb lenne a kapcsolatot megszakítani, a helyzetből kilépni. Ilyenkor idővel elül a mágiázó fél haragja, és a mágiázás abba marad. Fontos viszont az is, hogy a saját szerepedet is megvizsgáld egy ilyen kapcsolatban, mi alakította ki mindezt, mi tartja fenn. Hiszen hiába lépsz ki egy helyzetből, annak megoldása nélkül újból hasonlóba kerülsz egy másik emberrel.

Láthatod, hogy sajnos az átok, rontás, mágia mindenkinek ott van az életében. Ha jobban akarod érezni magadat, azt teheted, hogy rendszeresen (minimum 3 havonta) energetikai tisztítással eltávolítom rólad ezeket a negatív energiákat, behatásokat. Emellett fontos, hogy folyamatosan dolgozz saját szellemi, lelki fejlődéseden, hogy felismerd a benned meghúzódó hibákat, ebben önismerettel, jóslással tudok neked segíteni. Mindkét tevékenység emeli a rezgésszintedet, így a negatív energiák kevésbé érnek el, vagy nem tudnak az aurádon megtapadni. Mindemellett pedig érdemes minden konfliktus helyzetet mielőbb rendezni, megbeszélni, ami az életedben rövidebb-hosszabb ideje fennáll. Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, keress bizalommal, segítek!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!