A spiritualitáshoz, a láthatatlan világ megértéséhez, elfogadásához rendkívül nagy szükség van a hitre. Igazából az egész élet elképzelhetetlen hit nélkül. Ebbe bele tartozik az Isten, a Teremtő, az Úr támogatásába vetett hit, és az is, hogy tudnunk kell saját magunkban, a képességeinkben is hinni. Most olvastam el Wass Albert Hagyaték című könyvét, amely igen szépen ír a hit kérdéséről. Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a könyvet. Rendkívüli tudással bír, és az „abszolút igazságot” hordozza magában.

A hit ereje

Az Ószövetség egy büntető, bosszúálló Istenről ír, aki megbűnteti a vétkeseket. Az Újszövetségben Jézus azt mondja, hogy „új parancsot adok néktek”. Ez az új parancs felülírja a régit, „szeressétek egymást!” Ettól kezdve az új parancsnak megfelelően kell élni. Ez szerintem rendkívül logikus dolog. Ettől kezdve nem is értem, hogy a keresztény tanok miért foglalkoznak egyáltalán az Ószövettséggel, miért van ennek még mindig ilyen nagy jelentősége. Értem én, hogy az Ószövettségben van leírva a teremtés és egyéb történet, nem is ezzel van a baj. Az a baj, hogy az Ószövettség a büntető istenképével félelmet nevel minden emberbe.

Az én hitem szerint a Teremtő, az Úr jó, szereti, támogatja és segíti az ő gyermekeit. A Teremtő nem teremtett rossz dolgokat erre a világra. Ami rossz itt a Földön megjelent, azt mind az ember hozta létre akár fizikailag, akár a gondolata erejével. Az Úr számára nem létezik betegség, szenvedés, átok, rontás, harag, bosszúállás. Az Ő szeretete végtelen, oltalmazó, támogató, és aki hisz Ő benne, azt soha el nem hagyja. Persze végtelen szeretete miatt azt is támogatja, aki nem hisz benne. Természetesen ez a mostani vírushelyzet sem a Teremtő műve. Úgy gondolom, hogy mint ahogy magának a vírusnak a megalkotása is emberi dolog volt, úgy ez az egész világválság is mesterségesen létrehozott helyzet. Nagyon nagy problémának tartom, hogy ez az időszak erős félelmeket vált ki, és ültet el az emberekben, amelytől a nagy néptömegek könnyebben irányíthatóvá, manipulálhatóbbá válnak.

Amikor energetikai tisztítást végzek valakin, mindig felviszem a lelkét a Teremtőhöz, és láthatóvá válik, miként áll az illető az Úrhoz. Az az igazság, hogy nem mindenki jó és tisztalelkű ember, sőt, van, aki kimondottan gonosz. A Teremtő mégsem penderíti ki őket az ő szép, tiszta szférájából, és a rájuk kért gyógyulás épp úgy hatásos, mintha bárki másra kértem volna. Az más kérdés, hogy ha valakinek kevés a hite, a rajta elvégzett energetikai tisztítást, oldást pár nap alatt a hitetlenségével tönkre tudja tenni az illető. Én a Teremtő felé tartozom elszámolással a munkám során, meg persze az ügyfeleim felé is. Na de, hogy állhatnék a Teremtő elé, ha a munkámat nem megfelelően végezném el? Így aztán minden hozzám fordulónak a lehető legjobb tudásom szerint segítek. Elszomorító, mikor látom, hogy néhány embernél pár nap alatt visszafordul az egész folyamat a rossz irányba. Mindezt csak azért, mert nem hisz a Teremtő végtelen szeretetében.

Hinni kell abban, hogy egy felsőbb hatalom, mindegy, minek nevezzük, szeret és segít minket. A hittel hegyeket lehet megmozgatni, de mindenképpen az életünket jó és boldog irányba tudjuk terelni. Fontosnak tartom, hogy vegyük észre az életünkbe megjelenő jó dolgokat, még ha ez csak egy szép kis tavaszi virág az út mellett. Örüljünk mindennek, és legyünk hálásak az akadályok elhárulásáért, a szép dolgokért, a kedves szavakért, a jóságért, a szeretetért. A legjobb, ha már előre hálásak vagyunk azért, amire vágyunk, de még nem kaptuk meg. A tapasztalatok szerint ez segíti a legjobban a vágyak valóra váltását. Aki így érez, annak nincsenek rossz érzései a hiányérzet megélése miatt, boldogan tudja élni a napjait.

Azt javaslom, hogy csendesedj el, gondolkozz el a hit, a szeretet és a boldogság kérdésein. Próbálj kapcsolatba lépni a legfőbb Teremtővel, hogy megérezd az ő végtelen szeretetét, amely melegséggel és örömmel tölti meg az ember szívét. Lehet, hogy ez elsőre nehezen fog menni, de próbáld Őt megkeresni. És hogy hol is érdemes a Teremtőt keresni? Hát saját magadban, a lelked legmélyén! Hiszen a Teremtő a saját képmására hozott létre minket, és az ő hatalmas lelkének egy kicsi szikrája ott van benned is. Legyen hited, és a Teremtő szeretete és békéje kísérjen minden nap az utadon!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!