Ez a téma sokak számára nem olyan vonzó, talán rémisztő is, de mindenképp fontos róla beszélni. Hiszen a földi létünk egyszer majd véget ér, ezzel szembe kell néznünk. Életünk során sok családtagunktól, szerettünktől is végleg el kell búcsúzni. Vannak, akik hosszú szenvedés után tudnak csak meghalni, mert valamilyen lelki rendezetlenségük nem engedi a méltó távozást. Úgy gondolom, hogy mindenki számára méltatlan helyzet, amikor már a fizikai teste felmondta szolgálatot, esetleg az értelmi képességei is, mégis hosszú vegetációra ítéltetik.

A halál ösvényén való átvezetés

Sokszor tapasztaltam már, hogy valaki idős kora vagy súlyos betegsége miatt hosszú ideig haldoklik, nem tud elmenni. Pedig minden arra mutat, hogy a fizikai test befejezte már földi pályafutását. A hozzátartozók ritkán látják be, de ilyenkor már nincs értelme visszatartani a szeretett hozzátartozót, inkább engedni kell. Voltak, akik megkerestek azzal, hogy láthatóan ez a földi élet már nem sokat tartogat a szerettüknek, ő mégsem képes elmenni. Ennek hátterében valamilyen elrendezetten lelki teher állhat, vagy olyan kötelék, amely nem engedi átmenni a halál ösvényén.

Fontos elmondanom, hogy számomra a halálba való átlépés egy új, és igazibb életbe való belépést jelent. Volt olyan helyzet, amiben hitem szerint meghaltam már, csak visszajöttem, és ezért tudok erről beszélni. Úgy érzékeltem, tapasztaltam, hogy a halál után egy sokkal nyugodtabb, szebb, földi ésszel és érzékeléssel fel sem fogható világ vár ránk, amit mennyországnak szoktak nevezni. Ez nem egy egységes világ, különböző szintekre oszlik, és jelen életünk gondolatai, érzései, cselekedetei, lelki-szellemi fejlődései határozzák meg, mely szintre kerülünk. A poklot is többször megjártam már, mert munkám során lelkekért, szerződésekért le kell mennem az oldások alkalmával. Bárhová is kerül a lélek a halál után, a haláltól való félelem nem segít ezen.

Ha úgy tapasztaljuk, hogy a hozzátartozónk haldoklása során lelki vívódásokat él meg, és emiatt nem képes a halál kapuján átlépni, kérhetünk segítséget. Nyilván a saját ügyében is kérhet bárki segítséget, ha erre kellő tudatossággal bír adott helyzetben. Ez nem azonos az öngyilkossággal vagy a gyilkossággal. Nem minden esetben engedik a felső világok a beavatkozást, erre előzetesen engedélyt kell kérni. Csak engedéllyel lehet ilyen módon beavatkozni valaki életébe. Mi okozhat olyan helyzetet, amely még az életből a halálba való átlépést is megnehezíti? Néhány helyzetet, példát írok, de ennek rengeteg oka lehet.

  • érzelmi vagy mágiához kapcsolódó kötelék van az illetőn,
  • személyhez, tárgyhoz, házhoz való túlzott kötődés, amit nem akar elengedni,
  • hozzátartozók mindenképpen életben akarják tartani, nem engedik el,
  • valakivel szemben sérelmet követett el, bűntudatot érez (megbántotta, becsapta, nem volt vele tisztességes),
  • vele szemben sérelmet követtek el, amit nem tudott magában rendbe tenni, nem bocsájtott meg,
  • a haláltól, a bizonytalanságtól való félelem, mert nincs kapcsolata a Teremtővel.

Ezeket a helyzeteket, érzelmi állapotokat fel lehet tárni, és oldással rendezni is lehet. Azért kell feltárni, mert az adott helyzetben a szenvedő ember, lélek egyedül ezekkel nehezen néz szembe, nem ismeri fel. Nekem van arra képességem, sőt feladatom ezeknek a helyzeteknek a feltárása és oldása. Volt olyan, amikor a haldokló hónapok óta szenvedett nagyon méltatlan fizikai állapotban. Közben lélek szinten erősen kötődött egy ismerőse kutyájához. A haldoklás során a kötelék miatt a kutyus majdnem elpusztult, mert a haldokló vitte magával őt is. Egy oldás segítségével ezt a köteléket meg tudtam szüntetni, az érzelmi problémáit feloldottam, és a haldokló pár napon belül átjutott a másik világba.

Nyilván nem arról szólnak az ilyen típusú oldások, hogy bárkit „eltegyünk láb alól”, idő előtt a halálba küldjem. Ritkán adódnak ilyen helyzetek, de fontos, hogy felismerd ezeket, és tudd, hogy van segítség. Persze van olyan, hogy nem kapok engedélyt az oldásra, mert a haldokló embernek végig kell szenvednie ezt az időszakot, hogy így vezekeljen, tegye le a terheit. Természetesen a legfontosabb az lenne, hogy még tudatos állapotban, jóval a halál előtt minél több érzelmi problémánkat helyre tegyük, feloldjuk. Nem kell ezzel a halál előtti időszakot megvárni. Az oldások ugyanis javítják az életminőségedet, testi, lelki, szellemi állapotodat, és ez által boldogabb életet tudsz élni! Keress bizalommal személyesen vagy akár távban is, segítek!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!