A látható világ csupán 4%-a a világ egészének. A 96%-ban dimenziók, entitások, lények, energiák vannak jelen, amelyekről az átlag ember keveset tud. A spiritualitással foglalkozók is különbözően érzékelik a láthatatlan világot, hiszen mindenkinek más típusú a képessége, a gondolkodása, a szemlélete, a hitvilága. Vannak persze összecsengések, azonos álláspontok, de a láthatatlan, energetikai világ mégis nehezen mérhető fel.

A gyerekekre leselkedő láthatatlan veszélyek

A felnőtt testben élő emberek többsége 8 éves kora körül elveszítette a harmadik szemes látását, és egyéb érzékeléseit. A gyerek testben élők viszont általában 8 éves korig látják, hallják, érzékelik a láthatatlan energiákat, lényeket, dimenziókat. A láthatatlan világ szereplőinek egy része kedves, barátságos, mint például az angyalok, manók, tündérek, más segítő lények. Vannak köztük azonban félelmetesek, ijesztőek, mint például a démoni, teremtett lények, megszállók, meghalt lelkek. A segítők általában akkor jönnek közénk, ha hívjuk őket, vagy ha leküldik őket segíteni, de a szabad akarat jegyében nem nagyon háborgatnak minket. A sötét erők, félelmet keltő lények azonban nem sokat törődnek a szabad akaratunkkal, így folyton zaklatják az embereket.

A gyerekek, akik látják, hallják, érzik és érzékelik a sötét erőket, megijednek tőlük, és próbálnak a felnőttektől segítséget kérni. Még a csecsemők is jelzik a jelenlétüket, és ilyenkor „indok nélkül” sírni kezdenek, és alig lehet őket megvigasztalni. A racionálisan gondolkodó, a láthatatlan erőket nem érzékelő szülők az indokot a fizikai világban keresik, és arra gondolnak, talán éhes vagy hasfájós a kisbabájuk. A valóságban pedig egy vagy több olyan fenyegető, sötét, félelmet keltő, hideg, nyirkos energetikai lény jelent meg a kisbaba körül, amitől ő ösztönösen retteg. Mivel ezek nem fizikai lények, fizikai síkon nem lehet őket kezelni, elküldeni. Aki ilyet észlel, az sürgősen forduljon spirituális segítőhöz!

A gyerekek hoznak magukkal előző életi emlékeket, energiákat, kapcsolatokat, de alapvetően nem félnek. Ezeknek a lényeknek a megjelenésével, és persze a nem megfelelő szülői nevelés hatására alakulnak ki a gyerekek félelmei. A nem megfelelő, bántalmazó szülői nevelésről és más ártalmas emberi kapcsolatokról most nem fogok írni.

A Föld bolygón poláris világ alakult ki, jó és rossz, fény és sötétség. A fény erői folyamatosan harcban állnak a sötét erőkkel, és ahogy erősödik a fény, úgy erősödik vele együtt a sötétség is. Ezek a sötét, ijesztő lények a „sötét oldal” képviselői. Épp úgy rendelkeznek tudással, erővel és fegyverzettel, mint a fényoldal harcosai. Ha az emberek látnák ezt a láthatatlan küzdelmet, minden napjuk rettegéssel telne. A sötét oldal gátlástalanul, nagy erőkkel támadja a legkisebb, leggyengébb, legvédtelenebb emberkéket, a gyerekeket, hogy a félelem erejével letérítsék őket az útjukról, és egész életükre beléjük oltsák a félelmet, a rettegést, a kételyt, a hitetlenséget!

Nem az a célja ennek az írásnak, hogy ezzel bárkit is megijesszek. Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy a gyerekek lelke, fejlődése veszélyben van! A hozzám forduló felnőttek meg tudják fogalmazni, hogy mi a problémájuk, és tudnak segítséget kérni. A gyerekek viszont, ha elmondják a felnőtteknek, hogy egy „csúnya bácsi”, „ronda boszi”, egy sötét árnyék van a házban, aki őt üldözi, bántja, általában nem hisznek nekik, leszidják, kinevetik őket. Pedig nagyon is jól látják a gyerekek ezeket a lényeket. Nem kell tőlük félni, mert attól még nagyobb erőre kapnak. Viszont ki kell őket tisztítani a házból, le kell választani az érintett személyekről, gyerekekről. Ezt energetikai tisztítással meg lehet oldani.

Szeretek gyerekekkel dolgozni, mert ők még őszinték, azt mondják, amit látnak, éreznek. A tisztítás utáni pozitív változást is láthatóvá teszik. Ők nem agyalnak a dolgokon, elhiszik, amit mondanak nekik a felnőttek, és persze érzékelik a sötét erők hiányát is, és ezzel visszanyerik a biztonságérzetüket, a hitüket, a jókedvüket. Ha valaki szülőként számára megmagyarázhatatlan dolgot, viselkedést tapasztal a gyermekénél, vagy ilyenekről mesél neki, az forduljon spirituális szakemberhez minél hamarabb! Senki se hagyja szenvedni a gyermekét! Természetesen a családban, a házban megjelenő sötét erők senkinek sem jók, csak a felnőttek kevésbé érzékelik a jelenlétüket, és a problémákat a látható világ számlájára írják.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!