Olyan sokat emlegetett fogalom a feltétel nélküli vagy feltétlen szeretet, különösen így karácsonykor időszerű is. Valóban tudjuk is, érezzük is ennek a kifejezésnek a jelentését? Vagy, mint oly sok minden, ez is különböző értelmet nyer az emberek fejében? Tartok tőle, hogy igen.

A feltétel nélküli szeretet érzése

Azt hiszem, helyesebb lenne ezt érzésként megközelíteni, mint gondolatként. Én évtizedek óta ismerem ezt az érzést, csak akkor nem tudtam beazonosítani. Sajnos akkor is, és most is, csak néhány ember iránt tudok így érezni, pedig mindenkit, minden élő entitást ilyen módon kellene szeretni. Van ebben mit fejlődni mindenkinek! Érzésként olyan hatalmas, átölelő, mindent befogadó és elfogadó érzés ez, amit elég nehéz szavakba önteni.

Az én hitem szerint már nem kellene az Ószövettséggel és a 10 parancsolattal foglalkozni. Hiszen az Újszövetségben Jézus azt mondta, hogy „Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! Amint én szerettelek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást.” Jn. 13, 34. Az új parancs mindig felülírja a régi parancsot, a régi érvényét veszti, ezért ez lenne az egyetlen feladatunk. Valóban tudunk eszerint az egyetlen feladat szerint élni? Tudjuk képviselni Jézus feltétel nélküli szeretetét?

Sok évvel ezelőtt, amikor médiumitást tanultam, a tanítónk behívott egy energiát, amit aztán érzékelni kellett. Hatalmas szeretetet, elfogadást éreztem, mintha ez az erő megtartana a tenyerén, és semmissé vált volna minden terhem, nehézségem, tévedésem, bűnöm. Ilyen érzést egyetlen embernél sem éreztem korábban. Szinte fürödtem ebben az energiában, nem volt kedvem kilépni belőle. Természetesen Jézus energiáját hívta be. Azóta én is be tudom hívni, segít az energetikai tisztításoknál. Jó lenne, ha minél több ember meg tudná érezni a jelenlétét, mert akkor könnyebb lenne felismerni és működtetni a feltétel nélküli szeretetet.

Miért olyan nehéz?

Szerintem nagyon nehéz. Ebben a duális világban, itt a Föld bolygón, úgy veszem észre, hogy nagyon bonyolult feladat ez. Annyi haraggal, dühvel, indulattal lehet találkozni, de sokkal kevesebb szeretettel, elfogadással, békével, támogatással. Én hiszek abban, hogy lehet ez másképpen! Hiszem, hogy képesek vagyunk ebből kilépni, és egy szebb, boldogabb jövőt építeni saját magunk, és leginkább az utódaink számára. Ehhez azonban meg kell nyitnod és nagyra kell tárnod a szívedet, a lelkedet, amiben szívesen segítek neked.

Tudnod kell, hogy a rossz, nehéz megélések, emberi kapcsolatok, sérelmek nem véletlenül találnak meg téged. Egyszerűen csak visszatükrözik a belső világodat. Olyan könnyű a felelősséget áthárítani, a másikat hibáztatni, és sokkal nehezebb a saját hibáinkkal, tévedéseinkkel szembenézni. Ez megterhelő és fájdalmas feladat is, pedig nagyon fontos lenne. Hiszen a világ törvényei eképpen működnek! Tehát, ha valami rossz dolog ér, bántanak, akkor meg kell vizsgálnod, hogy hol van az a dolog benned. Ez nem könnyű, érdemes segítségért  szakemberhez fordulni.

Ha a lelked tiszta, túlcsordul benne a szeretet, akkor már ezekre a nehéz helyzetekre nem támadással reagálsz, hanem megértéssel. Ha pedig átlátod, megérted a másik ember viselkedésének működését, akkor már van esély arra, hogy szeretettel fordulj feléje, és a bántásra szeretettel válaszolj.

Tudom, hogy ez az egész most még utópiának, megvalósíthatatlan álomnak tűnik, de én hiszek benne! Hiszem, hogy egyszer lesz egy olyan világ, ahol minden élő, érző lény elfogadja a másik létjogosultságát, és támogatja a jólétét. Én ezért dolgozom, ez a küldetésem. Ha te is vágysz erre, akkor csatlakozz hozzám! Együtt könnyebb lesz!

Áldott, békés, szép karácsonyt kívánok Neked és szeretteidnek!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet! Várlak egyéni terápiáimon a következő évben is.