Már közel 20 éve foglalkozom azzal, hogy embereknek igyekszem segíteni, jobbá tenni az életüket. Bevallom, az utóbbi években több sikerrel, mint korábban. Ennek az oka egyfelől abban áll, hogy folyamatosan képzem magam, hogy jobban tudjak segíteni. Másfelől pedig abban, hogy nagyobb befogadóképességgel rendelkeznek a hozzám fordulók.

A szociális ágazatban, ahol korábban dolgoztam, az ügyfeleim nem igazán akartak változtatni az életükön, inkább csak több-kevesebb kényszer hatására kénytelenek voltak elfogadni, hogy beleavatkozzak az életükbe. Most olyan embereknek segítek, akik felismerték, hogy a nehéz helyzeteket nem kell fenntartani, és lehetőségük van ezen változtatni, és ezért kérnek segítséget.

Mások hibáztatása

Még mindig kevesen ismerik fel azt a tényt, hogy minden, ami körülveszi őket, az emberi kapcsolatok, az élethelyzetek, azért alakulnak úgy, ahogy alakulnak, mert ők maguk ilyennek teremtették ezeket! Sokkal jobban érzik magukat úgy, ha mást hibáztathatnak egy problémáért. Azt mondják, az anyám-apám, a férjem, a gyerekem, a főnököm, a kormány a hibás, ezzel letudva a saját felelősségüket a helyzetről. Ezzel azonban kiadják a kezükből a helyzet feletti irányítást, ami a változtatás alapja lenne, és áldozat szerepben tetszelegnek!

Tedd hát félre mások hibáztatását, és vedd a kezedbe az életed irányítását! Talán nehéz azt bevallani magadnak, hogy igen, ezt most elrontottam. Viszont csak ezzel a felismeréssel vagy képes tanulni a hibáidból. Ezt követően viszont a következő lépésnél a tanulságok felhasználásával dönthetsz máshogy. Ha felelősséget vállalsz a saját életedért, a döntés is a te kezedbe kerül! Nyilván a családban, az emberi kapcsolatokban szükség van a kompromisszumra, de az is a te döntésed, hogy mennyire mész bele olyan helyzetbe, ami neked nem jó. Ott is mondhatsz „nem”-et a másiknak, vagy „igen”-t is, de tudd, hogy te döntöttél így, és nem a másik kényszerített rá. Igaz, akkor a „rossz” döntés miatt senki másra sem haragudhatsz, csak saját magadra.

A felelősség áthárítása

A felelősséget azért hárítod át másra, mert az önismereted gyenge. Ugyanis ha felelősséget vállalsz magadért, akkor a döntéseid következményeit neked kell viselni! A rossz döntések következményeivel viszont nem szívesen nézel szembe, mert akkor kisebbnek, gyengébbnek, butábbnak érzed magadat. Pedig helyes önértékelésnél tudod, hogy jogodban áll hibázni, rossz döntést hozni.

Az életed történései és a te reakcióid együtt adják a dolgok eredményét. Az életed történéseit nem te határozod meg, ezek külső tényezők. Viszont, hogy ezekre te hogyan reagálsz, ez már a te döntésed, és ezen múlik az eredmény. Ha az életed eredményeivel nem vagy megelégedve, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy hogyan hoztam ezt létre az életemben? Amíg nem vállalsz felelősséget 100%-osan az életedért, áldozat szerepben vagy, addig semmi sem fog magától jobbra fordulni!

Nézd meg, hogy mi az, ami nem jól működik az életedben, és gondolkozz el rajta, hogy hogyan hoztad ezt létre te saját magad. Ha tudod, hogy jött létre, akkor a lebontását, megváltoztatását is könnyebben meg tudod találni. Ezeknek a felfedése azért egyedül nem könnyű, érdemes ez ügyben szakemberhez fordulni. A Tarot és az önismereti kártyákkal  együtt nagyon jól fel tudjuk tárni ezeket az elakadásokat, és megoldási lehetőségeket is kínálok számodra. Általában a rálátást, a tisztább gondolkodást segíti az energetikai tisztítás, ebben is tudok neked segíteni.

Vállalj felelősséget az életedért, és gyere el, segítek neked!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!