Nyitvatartási idő: hétfőtől – péntekig 8-18 óráig

Ha máshogy nem oldható meg, és mindenképp hétvégére kérsz időpontot, akkor kérlek, vedd figyelembe a hétvégi felárat is!

Igénybevételi feltételek: A szolgáltatások óradíjasak, minimum 1 órát igénybe kell venni, de ez lehet több is! Megkezdett fél órában számolom, így pl. másfél órára nem 2 óra díját kell kifizetni.

Időpont egyeztetés: 10 perc, az ezen felüli időre tanácsadási díjat számolok fel, ami 10.000 Ft/óra! Akinek sok kérdése van, kérem, ezt kalkulálja bele. Úgy kérj időpontot, hogy ha megkeresel engem, átutalsz minimum 10.000 Ft foglalót, ha személyesen jössz el hozzám. Ha távban dolgozunk, akkor a szolgáltatás díját utald át, és időpontot csak 24 óra elteltével tudok adni (24 órán belül nincs időpont adás, csak az utalás megérkezését vagy az elektronikus bizonylat bemutatását követően, amikor ráérek).

Távmunka: Én tudok távban dolgozni, elég sokszor végzem így a munkámat, eddig mindig sikeresen! A megbeszélt időponthoz ekkor is tartom magamat, kérlek, te is tegyél így. Távmunkában általában a Messenger-t használom a beszélgetésre, hogy ez már plusz költséget ne jelentsen, de ez lehet Skyp vagy Viber is. Energiamunkánál (személy vagy ház tisztításakor, átok, rontás mágia levételkor, oldáskor) előtte röviden elmondom, hogy mit kell neked tenned, vagy mire figyelj oda. Nem lesz nagy dolog, mindenki meg tudja csinálni. A végén jelzem, ha végeztem. Ha utána szeretnéd tudni, hogy mit tapasztaltam, ami szerintem nagyon fontos dolog, akkor ezt vagy leírom üzenetben, vagy elmondom szóban. Erre az időre azonban (minimum fél óra) tanácsadási díjat számolok fel (10.000 Ft/óra), ezt kérlek vedd figyelembe!

Fizetési módok, feltételek: A szolgáltatás típusának megfelelően egyeztetjük, hogy mennyi időt vesz igénybe, ill. mennyit szeretnél igénybe venni.

Távmunkánál a munka teljes díját előre kérem átutalni, a konkrét segítségnyújtás csak ez után következik! Személyes találkozónál elég 10.000 Ft foglaló utalása, ez beleszámítódik a szolgáltatás végösszegébe.

Ha a terápia több időt vesz igénybe, mint amennyit előzetesen megbeszéltünk, akkor a többletmunka díját távmunka esetén szíveskedjél 48 órán belül átutalni. Ha személyesen eljössz hozzám, akkor a különbözetet azonnal készpénzben kell rendezni.

Bizonyos egyedi esetekben fenntartom a fizetési mód változtatásának lehetőségét, de az minden esetben az én elbírálásomtól függ.

Más városba való kitelepülés esetén és hétvégén +2.000 Ft/óra kitelepülési költséget, illetve hétvégi felárat számolok fel.

Energetizált ékszerek (amulett, karkötő) rendelése: ha nem személyesen veszed át a megrendelt terméket, akkor postai úton eljuttatom a megadott címre, de ilyenkor postaköltséget is számolok fel, amelyet a számlán is feltüntetek. Az ékszert akkor postázom neked, ha a díját és a postaköltséget átutaltad, és az hozzám megérkezett.

Lemondási feltételek: Ha a munkavégzést megelőző 48 órán belül lemondod az időpontot, és nem egyeztetünk másikat, akkor az átutalt összegből 10.000 Ft foglalónak minősül, és csak a 10.000 Ft feletti összeg jár vissza banki utalás formájában. Ha megbeszélünk másik időpontot a kezelésre, akkor nem utalom vissza az összeget, hanem a módosított időpontban elvégzem a munkát.

Számlakiállítás: Utalás esetén mindenképpen számlát állítok ki, ezért kérlek, add meg a számla kiállításához szükséges adatokat (név / cégnév, cím, vállalkozás esetén adószám). Készpénzes fizetés esetén számla igényedet kérlek, előre jelezd, jelzés hiányában nyugtát állítok ki.