Nyitvatartási idő: hétfőtől – péntekig 8-17 óráig (Előzetes egyeztetés után a legkésőbbi időpont, amikor elkezdek egy munkát, az 18 óra.)

Ha máshogy nem oldható meg, és mindenképp hétvégére kérsz időpontot, akkor kérlek, vedd figyelembe a hétvégi felárat is!

Igénybevételi feltételek: A szolgáltatások óradíjasak, minimum 1 órát igénybe kell venni, de ez lehet több is! Megkezdett fél órában számolom, így pl. másfél órára nem 2 óra díját kell kifizetni.

Időpont egyeztetés: 10 perc, az ezen felüli időre tanácsadási díjat számolok fel, ami 20.000 Ft/óra! Akinek sok kérdése van, kérem, ezt kalkulálja bele. Úgy kérj időpontot, hogy ha személyesen jössz el hozzám, akkor előzetesen utalj át minimum 20.000 Ft foglalót. Ha távban dolgozunk, akkor a szolgáltatás díját utald át, és időpontot csak 24 óra elteltével tudok adni (24 órán belül nincs időpont adás, csak az utalás megérkezését vagy az elektronikus bizonylat bemutatását követően, amikor ráérek).

Online távmunka: Én tudok távban dolgozni, elég sokszor végzem így a munkámat, eddig mindig sikeresen! A megbeszélt időponthoz ekkor is tartom magamat, kérlek, te is tegyél így. Távmunkában általában a Messenger-t használom videó hívásban a beszélgetésre, hogy ez már plusz költséget ne jelentsen, de ez lehet Skype vagy Viber is.

Első alkalom: Ha még nem ismerjük egymást, akkor az 1 órás első konzultációt ajánlom neked, ilyenkor tanácsadási díjat számolok. Az energia munka közben sok mindent el tudsz mondani nekem, és válaszolok a kérdéseidre. Ha telefonon keresel meg, hogy elmond a problémádat, akkor vedd figyelembe, hogy számomra ez is konzultáció. Ha ezt követően mégsem dolgozunk együtt, kérlek, fizesd ki azt az időt, amit veled töltöttem, hiszen ilyenkor is sok minden tisztázódhat benned, sőt még fel is oldódhatnak elakadások.

Fizetési módok, feltételek: A szolgáltatás típusának megfelelően egyeztetjük, hogy mennyi időt vesz igénybe, ill. mennyit szeretnél igénybe venni. Ennek ellenére előfordul néha, hogy a megbeszélt időt túllépjük.

Online távmunkánál a munka teljes díját előre kérem átutalni, a konkrét segítségnyújtás csak ez után következik! Személyes találkozónál elég 20.000 Ft foglaló utalása, ez beleszámítódik a szolgáltatás végösszegébe.

Ha a segítségnyújtás több időt vesz igénybe, mint amennyit előzetesen megbeszéltünk, akkor a többletmunka díját távmunka esetén szíveskedjél 48 órán belül átutalni. Ha személyesen eljössz hozzám, akkor a különbözetet azonnal készpénzben kell rendezni.

Bizonyos egyedi esetekben fenntartom a fizetési mód változtatásának lehetőségét, de az minden esetben az én elbírálásomtól függ.

Más városba való kitelepülés esetén az ár egyedi megállapodás kérdése. Hétvégén és sürgősséggel +5.000 Ft/óra hétvégi, sürgősségi felárat számolok fel.

Lemondási feltételek: Ha a munkavégzést megelőző 48 órán belül lemondod az időpontot, és nem egyeztetünk másikat, akkor az átutalt összegből 20.000 Ft foglalónak minősül, és csak a 20.000 Ft feletti összeg jár vissza banki utalás formájában. Ha megbeszélünk másik időpontot a közös munkára, akkor nem utalom vissza az összeget, hanem a módosított időpontban elvégzem a munkát.

Számlakiállítás: Utalás esetén mindenképpen számlát állítok ki, ezért kérlek, add meg a számla kiállításához szükséges adatokat (név  és teljes lakcím). Készpénzes fizetés esetén számla igényedet kérlek, előre jelezd, jelzés hiányában nyugtát állítok ki.

2022.09.01-től csak magánszemélyek részére állítok ki számlát!