Energetikai tisztítás tréningsorozat és személyes workshop

Érdekel a spiritualitás? Sok mindent olvastál, tanultál már a témában? Szeretnél az életünk energetikájába is belelátni, azt valamilyen szinten befolyásolni? Szeretnéd kiiktatni a negatív hatásokat, érzelmeket, gondolatokat az életedből? Akkor csatlakozz te is az online tréningsorozathoz!

A tréningsorozat és a workshop segít neked

 • más szemmel nézni a világot

 • szélesítsd a spirituális témájú tudásodat és fejleszd ez irányú képességeidet

 • az energetikai támadások okozta sérüléseket felismerd és képességeidnek megfelelően kezdeld

 • leszedd a rád vagy más személyre tett átkot, rontást, mágiát

 • segíts magadon és másoknak azzal, hogy megtisztítod a lelküket, szellemüket a negatív hatásoktól

A tréningen megtanulhatod:

 • hogyan kapcsolódhatsz össze a Felsőbb Éneddel

 • hogyan készülj fel a spirituális tevékenységre

 • miként működnek az átkok, rontások és mágiák

 • hogyan szedheted le saját magadról vagy másról az átkot, rontást, mágiát

 • hogyan tisztíthatod meg a lelket és a szellemet

Ha te is szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását,
és szeretnél kiegyensúlyozottabb életet élni, akkor jelentkezz a tréningre!

Hogyan épül fel a tréningsorozat és workshop?

Az élet különböző helyzeteiben energetikai támadások érnek bennünket, és ez alól senki sem kivétel. Az a célom, hogy ezeket az energetikai támadásokat, átkokat, rontásokat, mágiákat a tréning elvégzése és megfelelő számú gyakorlás után le tudd szedni magadról és szeretteidről.

A negatív energiák leszedése nem könnyű feladat! Ezért csak olyan emberek jelentkezését várom, akit ez a téma érdekel, érez magában kellő erőt és kitartást. A tréning elméleti anyaga rendkívül nagy, sokat kell tanulni és gyakorolni. Alapvetően nem szükséges a tisztánlátás, de spirituális képességek szükségesek ahhoz, hogy a tanultakat használni tudd.

Témakörök

 • A spirituális munka és a segítő tevékenység alapelvei

 • Test, lélek, szellem

 • A spirituális munkát megelőző lépések

 • A segítők

 • Felkészülés a munkára

 • Energetikai tisztítás

 • Mágia levétel

 • A lélek és a szellem tisztítása

 • Háztisztítás

Fontos információk a tréningsorozattal kapcsolatban

Az online tréningsorozat 9 témakörből, modulból áll, ami 9 alkalomat ölel fel. A tananyag egymásra épül, ezért nem lehet a következő modulra lépni az összes azt megelőző modul meghallgatása nélkül. Lehetőség van arra, hogy ha valaki nem érez magában annyi erőt és képességet, hogy megküzdjön a fekete mágiákkal, de szeretne a spiritualitásban elmélyülni, akkor csak az első 3 részen vegyen részt.

A tréningek egy online felületen keresztül zajlanak majd, ahol elmondom a szükséges információkat, és a hallgatóknak lehetőségük lesz kérdezni, a véleményüket elmondani. A tréningek során gyakorlatokat is fogunk majd végezni, közösen kipróbáljuk a tisztítás egyes lépéseit. A gyakorlat mélyebb elsajátítását szolgálja a tréninget követő kiscsoportos workshop. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtapasaztalhassa ezeket az energiákat a gyakorlatban is, ami mindenki személyes fejlődését, tisztulását, oldódását is segíti majd.

Az online tréningek hetente egyszer 2 órás egységekben fognak zajlani a délutáni, esti órákban.

A tréningsorozatra folyamatosan lehet jelentkezni, és kellő számú résztvevő jeletkezése után indul az online képzés. Az első képzési csoport várhatóan 2022. február első hetében fog indulni.

Amit én biztosítok a tréninghez, és ezeket e-amil-ben meg is kapod majd:

 • az energetikai tisztítás teljes elméleti anyagát jegyzet formájában
 • az energetikai tisztításhoz szükséges ingatáblákat – 5 db
 • Felkészülés a munkára + védelem

Amit neked kell beszerezned:

 • Shungit (kristály) inga (ha ez nincs, akkor más fekete inga: onix, lávakő, hematit, esetleg lila: ametiszt)
 • fekete karkötő bal kézre (shungit, onix, lávakő, hematit)
 • piros karkötő bal kézre (tűzkorall, esetleg vörös jáspis, karneol)

A tréningsorozat témaköreinek, moduljainak bemutatása

Az 1. modul mindenki számára kötelező, aki bármilyen más képzésemen szeretne részt venni, pl. cigány kártya és Tarot kártya tanfolyam.

Az 1., 2. és 3. modult azoknak is ajánlom, akik csak szeretnének egy kicsit belelátni a spiritualitásba, de nem akarnak abban elmélyülni, energetikai tisztítást tanulni.

1.A spirituális munka és a segítő tevékenység alapjai

A spiritualitás és ezen belül az energetikai munka veszélyes terület! Vannak olyan tevékenységek, amelyeket csak bizonyos felkészültséggel szabad elvégezni. Emellett a legnagyobb jószándékkal is előfordulhat, hogy olyat teszünk, amire nincs jogosultságunk, megszegjük az univerzális törvényeket, ezzel olyan karmát hozunk létre saját magunk számára, ami a jelen és akár több következő életünkre is kihathat. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy bizonyos alapszabályokkal mindenki tisztába legyen.

2. Test, lélek, szellem

Ezzel a hármassággal dolgozunk a spirituális munka során. Hogy ugyanazt értsük a fogalmak alatt, megbeszéljük, hogy miként értelmezem én ezt, és elmondom azok jellemzőit. Az energetikai tisztítás során lélek szinten szoktunk dolgozni, illetve a lélek és a szellem tisztítása a 8. modul anyaga.

3. A spirituális munkát megelőző lépések

Ebben a modulban a következő témakörökről fogunk beszélni:

 • kézzel való érzékelés fejlesztése
 • gyertyaszentelés és programozás
 • inga tisztítása, programozása és használata
 • munkát megelőző védelem felépítése

Ebben a modulban az elméletet már a gyakorlat is kiegészíti.

A következő 6 modul már konkrétan az energetikai tisztításról, a negatív energiák levételéről szól. Az egyes modulok egymásra épülnek, egyet sem lehet belőle kihagyni ahhoz, hogy a tréningen résztvevő tényleg tudja használni ezt a tisztítási eljárást. Az elméleti anyag elsajátítása és megértése után is nagyon sok gyakorlást igényel a tisztítási folyamat gyakorlati használata.

4. Segítők

Ebben a modulban megismerheted azokat az eszközöket, energiákat és szellemlényeket, akik segíteni fognak neked az energetikai tisztítások során.

5. Felkészülés a munkára

Az energetikai munkákat módosult tudatállapotban fogjuk végezni, ezért össze kell kapcsolódnunk a Felsőbb Énünkkel. Az elmélyülést segíti egy szöveg és az 1-es inga tábla, amely már bizonyos tisztítási folyamatokat is tartalmaz. Felkészülés nélkül a tisztítás során feltett kérdéseinkre nem kapunk megbízható válaszokat.

6. Energetikai tisztítás

Az energetikai tisztítás ingatábla lesz a tisztítás főtáblája, amelyet más ingatáblák is ki fognak majd egészíteni. Ebben a részben fogjuk gyakorolni az inga használatát, illetve leszedni a megszállókat, démonokat, és megtörni az átkokat, rontásokat.

7. Mágia levétel

A mágiák levétele a legbonyolultabb feladat, ehhez két ingatáblát is használni fogunk.

8. A lélek és a szellem tisztítása

Mivel az energetikai támadások hatással vannak a lélekre és a szellemre, így ezeket is le kell tisztítani ahhoz, hogy megfelelő hatást érjünk el. A lélek tisztítása bonyolult, összetett folyamat, ehhez a Lélek tisztítása ingatáblát fogjuk használni.

9. Háztisztítás

A ház tisztításánál hasonló eljárást kell végigvinni, mint egy személy tisztításakor, de bizonyos elemek eltérnek. Ebben az esetben a Ház tisztítása ingatáblát fogjuk használni.

Személyes workshop

A tréningsorozathoz kapcsolódik egy kiscsoportos workshop is, amely személyes jelenlétet igényel. A 4-5 fős kiscsoportban a résztvevők megtapasztalhatják az elméleti részben elmondott energiákat, és gyakorolhatják a tisztítási folyamatokat egymáson. Ez egy hétvégi esemény lesz, amelyen mindenki sokmindent megtapasztalhat, kipróbálhat, felismerésekre juthat, emellett lélekben és szellemben fejlődhet, tisztulhat.

A tréningeket vezető személy bemutatása

Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a Fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre!

2008 óta foglalkozom a spiritualitással, 2018-tól működtetem spirituális tanácsadói és segítői vállalkozásomat. Több száz emberrel dolgoztam már együtt, akik tanácsadásban vagy energetikai problémák kezelésében kérték a segítségemet. Folyamatosan tanulok, képzem magamat, és elérkezett az az idő, amikor úgy éreztem, hogy át kell adnom a tudásomat másoknak. Mivel az energetikai tisztítás iránt a legnagyobb az érdeklődés, kidolgoztam a saját tréningemet.

Nagyon sokat köszönök azoknak az embereknek, akik segítettek felkészülni erre a nagy feladatra, hálás vagyok nekik! A sok tanulás mellett számos képességet hoztam át előző életekből, amelyeket használok a munkám során. Bizonyos eljárásokat már én dolgoztam ki, és a számtalan esetben teszteltem magamon és a munkám során. Az ingatáblákat is a saját logikámhoz, gyakorlatomhoz igazítottam, hogy könnyebben tudják mások is használni.

Sinka Nóra
spirituális tanácsadó és segítő

A tréning költségei

A tréningsorozat ára:

A 2 órás online konzultáció ára 20.000 Ft-ba fog kerülni. Az egyes online alkalmakat a konzultációt megelőzően 3 munkanapal előtte kell a jelentkezőnek kifizetnie.

Aki egyben megrendel 3 modult, az 10% kedvezményt kap! Így 60.000 Ft helyett csak 54.000 Ft-ba fog kerülni a 3 modul.

A Veszprémben megrendezésre kerülő 2 napos személyes workshop ára: 80.000 Ft.

A tréningsorozat és a workshop teljes kötségét a következő táblázat mutatja:

A tréningmodul neve A tréningmodul normál ára Kedvezményes ár
1. A spirituális munka és a segítő tevékenység alapelvei 20.000 Ft 3 modul egy összegben történő kifizetése esetén 60.000 Ft helyett

54.000 Ft!

2. Test, lélek, szellem 20.000 Ft
3. A spirituális munkát megelőző lépések 20.000 Ft
4. Segítők 20.000 Ft
5. Felkészülés a munkára 20.000 Ft 3 x 3 modul egy összegben történő fizetés esetén 3x 60.000 Ft = 180.000 Ft helyett
6. Energetikai tisztítás 20.000 Ft a tréning teljes ára csak
7. Mágia levétel 20.000 Ft 162.000 Ft!
8. Lélek tisztítása 20.000 Ft
9. Ház tisztítása 20.000 Ft
Tréning összesen 180.000 Ft 3 modulonként egyben 162.000 Ft
Workshop 80.000 Ft
Összesen 260.000 Ft 242.000 Ft

Az alábbi űrlap kitöltésével jeletkezhetsz az

Energetikai tisztítás

tréningsorozatra és workshopra!

Ha három modult kedvezményes áron szeretnél igénybe venni, akkor egyszerre hármat jelölj meg, vagy jelezd ezt felém a Megjegyzés rovatban!

Hogyan jelentkezhetsz a tréningsorozatra?

 1. töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod a szükséges információkat és a tréning adott modulának számláját, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges információk
 3. az utalást követő 3 munkanapon belül visszajelzést kapsz a tréningre való befogadásról, és egyéb szükséges információkat is
 4. az online tréningre e-amil-ben elküldöm a belépési linket

Köszönöm, hogy jelentkeztél az energetikai tisztítás tréningsorozatra!

Hogyan jelentkezhetsz a tréningsorozatra?

 1. töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod a szükséges információkat és a tréning adott modulának számláját, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges információk
 3. az utalást követő 3 munkanapon belül visszajelzést kapsz a tréningre való befogadásról, és egyéb szükséges információkat is
 4. az online tréningre e-amil-ben elküldöm a belépési linket

Köszönöm, hogy jelentkeztél az energetikai tisztítás tréningsorozatra!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az

Energetikai tisztítás

tréningsorozatra és a workshopra!

  Ha három mudult kedvezményes áron szeretnél igénybe venni, akkor egyszerre hármat jelölj meg, vagy jelezd ezt felém a Megjegyzés rovatban!