Tapasztalatok

Mindenkinek vannak elakadásai, érzelmi mélypontjai, félelmei, fájdalmai, amelyeket, ha nem kezel megfelelően, akkor egyre rosszabb érzelmi állapotba kerül. Ezek a terhek először sejt szinten, majd fizikai síkon okoznak elváltozásokat, betegségeket. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az érzelmi elakadásokat, tévutakat mindenki megtalálja, felismerje és tudatossá tegye. Amíg nem tudatos, addig kezelni sem lehet. Így muszáj ezekről beszélni, és megerősíteni, hogy van megoldás, kiút! Egyre több a visszajáró ügyfelem, az ő visszajelzésük alapján valóban segítséget jelent nekik a tevékenységem. Elsősorban nem a fizikai síkon dolgozom, hanem a lélekkel, az érzelmekkel, mivel a betegségek, problémák hátterében mindig a fel nem dolgozott érzelmek állnak. Az érzelmi terület oldása segít a fizikai síkon megjelenő problémák rendezésében.

Szeretném, hogy minél több ember megismerje a munkámat, hogy nekik is tudjak segíteni.

Előadások időtartama

Az előadások tervezett időtartama 1,5 óra, de fontosnak tartom, hogy a feltett kérdésekre is válaszoljak. Így előadásonként kb. 2 órával lehet számolni.

Díjazás: egyedi megállapodás alapján.

Intézményeknek és közösségeknek a következő előadásokat kínálom

Célcsoport: fiatal felnőttek, középkorúak, akik lelki, érzelmi nehézségekkel küzdenek, labilisak, magányosak, nem találják a helyüket a világban

Előadás időtartama:1,5-2 óra

A feldolgozatlan megélések, fájdalmak, elakadások nyomai, energiái a lélekben és a tudatalattiban tárolódnak. Feloldásukhoz komoly tudatosság, önmunka és sok energia szükséges. A feldolgozatlan és az éppen aktuálisan megélt fájdalmak összekapcsolódnak, és súlyos problémahalmazt hoznak létre. Ebből egyre nehezebb kikerülni, és rombolja az önképünket és az emberi kapcsolatainkat is. A boldogabb és sikeresebb élet érdekében ezeket az elakadásokat muszáj tudatosítani, és fel kell dolgozni, hogy újabb nézőpontokat tudjunk kialakítani. Az előadásomban ennek fontosságáról, összefüggéseiről és a terápiás módszerekről beszélek. Szeretném az ehhez kapcsolódó félelmeket feloldani, hogy bárki felismerhesse a saját elakadásait, és merjen tenni saját magáért, a boldogabb életért.

Az előadás főbb témakörei:

  1. Miért fontos az önismeret
  2. A tudatalattiról
  3. A terápiás módszerek

Célcsoport: akinek az életében sok nehézség van, aki úgy érzi, hogy a sors bünteti őt, és érdeklődik az ezotéria iránt

Az előadás időtartama:1,5-2 óra

A leszületés előtt vállalunk bizonyos feladatokat, megtervezzük az életünket, amit viszont elfelejtünk a leszületés pillanatában. Az életünk egy része előre megírt, determinált, más része viszont szabadon alakítható a döntéseink által. Aki azonban nem teljesíti vállalt életfeladatát, nem a megfelelő úton jár, annak az élete sok nehézséggel lesz tele. Ezért lenne szükséges az életfeladataink felismerése. Amiben viszont szabad döntési lehetőségünk van, abban döntsünk, és tegyünk saját magunkért. Fontosnak tartom a jövő, a karma és a szabad akarat összefüggéseinek megértését. Hogy a mindennapi életünket könnyebbé tegyük, fel kell ismerni, mikor kell az egyes élethelyzetekben együtt úszni az árral, és mikor kell szembe menni vele. Tudnunk kell, hogy a gondolatunk teremtő ereje és a hit által hogyan tudunk változtatni nehéz helyzetünkön. Előadásomban ezek összefüggését mondom el.

Az előadás főbb témakörei:

  1. A jövőről: determinizmus vagy szabad akarat
  2. A karmáról
  3. Hogyan tegyük könnyebbé a mindennapi életünket

Célcsoport: párkapcsolati nehézségekkel küzdők, nincs párja

Az előadás időtartama:1,5-2 óra

Nagyon sok párkapcsolati problémát tapasztalok, és sok a magányos ember is. Ezek hátterében társadalmi változások is állnak, de én inkább ennek energetikai hátterét, asztrológiai és karmikus aspektusait mutatom be ebben az előadásban. Fontos lenne, hogy a férfi és női energiák közötti különbséget mindenki megértse, és a saját nemének megfelelő energiát képviselje, működtesse. Bemutatom, hogy az önismereten túlmenően, a jelen életi problémák elemzése mellett az előző életi karmák feloldása is, milyen módon tud segíteni ezen az életterületen. Mivel az emberi kapcsolataink, és azon belül a párkapcsolat az egyik legfontosabb fejlődési területünk, ezért célom, hogy a résztvevők minél több összefüggést megértsenek, és a következtetések levonása után a szükséges változtatásokat megtegyék.

Az előadás főbb témakörei:

  1. A párkapcsolat asztrológiai háttere
  2. A jelen életi elakadások a párkapcsolatban, a férfi és női energiák közötti különbségek
  3. Az előző életek hatásai a párkapcsolatra